Η Google αποστέλλει κατά λάθος Pixel 4s σε πολλούς πελάτες

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Google έστειλε κατά λάθος Pixel 4s σε πολλούς πελάτες στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με διάφορους λογαριασμούς, όλα τα smartphone συνδέθηκαν με την Xfinity Mobile, μια αμερικανική εταιρεία. Πρόβλημα, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να περιμένουν να λάβουν ξεκλείδωτη τη συσκευή τους αφού λάβουν αρκετά Pixel 4 στη σειρά. Εξακολουθεί να συνδέεται με το Xfinity Mobile.

Γενικά, είναι πάντα χαρά να λαμβάνετε ένα νέο smartphone. Περιμένατε το πακέτο σας για αρκετές ημέρες και τώρα φτάνει τελικά. Ήρθε η ώρα να αποσυνδέσετε το θηρίο, σε αυτήν την περίπτωση ένα ολοκαίνουργιο Pixel 4. Εισάγετε την κάρτα SIM στην κατάλληλη θύρα και, εν πάση περιπτώσει, στην οθόνη εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος: ” Η κάρτα SIM δεν είναι συμβατή. Ρωτήστε το Xfinity Mobile εάν μπορεί να ξεκλειδωθεί η συσκευή ».

Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία πολλοί πελάτες της Google βρέθηκαν να παραγγείλουν ξεκλείδωτο Pixel 4. Ως υπενθύμιση, η Xfinity Mobile είναι αμερικανός τηλεφωνητής. Οι μαρτυρίες άρχισαν να χύνονται στο διαδίκτυο, όπως αυτή του Bradley Stone, που δημοσιεύτηκε στο επίσημο μέσο Βοήθεια τηλεφώνου Pixel.

Λοιπόν έχω το ίδιο πράγμα. Αγόρασα το νέο Pixel 4, ξεκλείδωτο. Έβαλα την κάρτα SIM AT&T (nldr: ένας από τους κύριους χειριστές στις Ηνωμένες Πολιτείες) και μου λένε ότι η κάρτα SIM μου δεν είναι συμβατή και ότι πρέπει να επικοινωνήσω με… Xfinity Mobile ;! Καλώ την υποστήριξη της Google. Μου παραδίδουν ένα νέο smartphone μέσω express. Παίρνω το νέο, και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Δεν τα δοκιμάζουν πρώτα; Είναι γελοίο«, Λέει ενοχλημένος.

Η αγορά ενός Pixel 4 μετατρέπεται σε λαχειοφόρο αγορά

Ένας άλλος χρήστης λέει ότι πέρασε ώρες στο τηλέφωνο με τη Verizon (έναν άλλο σημαντικό φορέα), την Xfinity Mobile και την Google, χωρίς κανέναν από αυτούς να βρει λύση. Εξηγεί ότι η Google του έστειλε δύο Pixel 4s ενώ επέλυσε το πρόβλημα. Κάθε smartphone αποκλείστηκε από το Xfinity Mobile. ” Είμαι επί του παρόντος στο 3ο Pixel 4 μου και ελπίζω να μην χρειάζεται να το στείλω πίσω », χτυπά.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι χρήστες πιστεύουν ότι το πρόβλημα σχετίζεται με μια κακή παρτίδα smartphone. Όπως εξηγούν τα παραπάνω σχόλια, η αλλαγή smartphone πολλές φορές δεν παρέχει καμία λύση. Έχει σχεδόν γίνει η κλήρωση για τους πελάτες της, που διασχίζουν τα δάχτυλά τους ότι το επόμενο στη λίστα είναι τελικά το σωστό. Άλλοι ισχυρίζονται ότι η εταιρεία Mountain View πραγματοποιεί μια ενημέρωση λογισμικού, για να μπορέσει επιτέλους να έχει πρόσβαση στο Pixel 4. Η Google δεν έχει ακόμη επίσημα επικοινωνήσει σχετικά με το θέμα.

Πηγή: Phonearena