Η Free θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το νέο φτηνό Freebox του το Νοέμβριο του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το Free θα μπορούσε να σηκώσει το πέπλο σε ένα νέο Freebox λιγότερο ακριβό από το Freebox Delta κατά τη διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου 2019. Ο χειριστής του Xavier Niel θα μιμηθεί γρήγορα από την Bouygues Télécom. Το FAI σχεδιάζει πράγματι να κυκλοφορήσει ένα νέο Bbox το επόμενο έτος. Καταγράφουμε τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες.

Φέτος, οι Γάλλοι χειριστές τοποθετούν το πακέτο στο πεδίο των κουτιών. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η SFR παρουσίασε το Box 8, ένα κουτί εξοπλισμένο με το Amazon Alexa και συμβατό με WiFi 6, Dolby Vision και Dolby Atmos, και σκόπευε να ανταγωνιστεί το Freebox Delta που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018. Λίγους μήνες αργότερα, Η Orange αποκάλυψε το Livebox 5, ένα απογοητευτικό κουτί που δεν μπορεί να αντέξει στον ανταγωνισμό. Αλλά αυτό δεν είναι μόνο για φέτος.

Το Free αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο Freebox τον επόμενο μήνα

«Το Free θα μπορούσε να αποκαλύψει την έβδομη έκδοση του Freebox του το Νοέμβριο» αναφέρετε τους συναδέλφους μας από τον κόσμο σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Τα τελευταία νέα, αυτό το νέο Freebox, του οποίου οι πρώτες ειδικές φήμες χρονολογούνται από τον περασμένο Ιούλιο, θα ήταν φθηνότερο από το Freebox Delta και το Freebox One και θα πρέπει να επιτρέπεται στο Free να ανακτήσει το μερίδιο αγοράς στο επίπεδο εισόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν από το Android TV Rumors, αυτό το νέο Freebox θα τροφοδοτείται επίσης από έναν επεξεργαστή Amlogic S905X2, ένα τσιπ μεσαίας εμβέλειας, αντί για ένα στοιχείο Broadcom, προκειμένου να μειωθεί το κόστος σχεδίασης. Προτίθεται να αντικαταστήσει το Freebox Mini 4K που κυκλοφόρησε το 201, θα ήταν εξοπλισμένο με Android TV και κατασκευάζεται από τον κινέζικο κατασκευαστή Huawei. Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Κόσμου, Η Bouygues Télécom θα μπορούσε να ακολουθήσει το ίδιο με τους ανταγωνιστές της από το 2020. “Όσον αφορά την Bouygues Telecom, ετοιμάζει ένα νέο Bbox για το 2020” υπογραμμίζει τα μέσα. Σύμφωνα με μια διαρροή που εμφανίστηκε στον Ιστό τον περασμένο Ιανουάριο, το νέο κουτί Bouygues τρέχει στο Android 9.0 Pie, η τελευταία έκδοση του Android, είναι εξοπλισμένο με 2 GB μνήμης RAM, χώρο αποθήκευσης 16 GB και SoC Broadcom BCM7271 και θα ήταν συμβατό με 4K HDR. Σας λέμε περισσότερα για τα κουτιά των Free και Bouygues το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: Ο Κόσμος