Η Free θα λανσάρει ένα νέο φτηνό Freebox πριν από το τέλος του 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 15 Ιουλίου 2019 στις 10 ώρες και 40 λεπτά

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Free εργάζεται σε μια νέα προσφορά Freebox, η οποία θα πρέπει να κυκλοφορήσει φέτος. Το FAI θέλει να κερδίσει μερίδιο αγοράς στο επίπεδο εισόδου με μια συνδρομή χαμηλού κόστους, όπου η Delta στοχεύει στο premium.

Delta Freebox και Devialet player

Ένα νέο Freebox από το 2019; Σε κάθε περίπτωση, αυτό ανακοινώνει το Android TV Rumors, το οποίο διαβεβαιώνει ότι έχει τις πληροφορίες πολλών πηγών και το οποίο θεωρεί ότι είναι αξιόπιστο “100%”. “Το Free θα κυκλοφορήσει ένα φτηνότερο Freebox με βάση το AndroidTV φέτος”, ανακοινώνει τα μέσα ενημέρωσης. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα μπορούσε να είναι στις αρχές Δεκεμβρίου, ένα χρόνο ακριβώς μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Freebox Delta (V7).

Ένα Freebox εισόδου σε επίπεδο έναρξης, αλλά μπορεί η Free να μειώσει τις τιμές;

“Τα Freeboxes Delta και One δεν έχουν αλλάξει πραγματικά την αγορά σταθερής γραμμής, είναι πολύ ακριβά και η Free θέλει να προσφέρει ένα νέο, πιο προσιτό αποκωδικοποιητή”, εξηγεί το Android TV Rumors. Τρεις μήνες μετά τη διαθεσιμότητά τους, η Free ανακοίνωσε ότι είχε περάσει το ορόσημο των 100.000 συνδρομητών στην premium προσφορά της. Δεν υπάρχουν επίσημα ενημερωμένα στοιχεία από τότε. Τον Μάιο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Les Echos, ο Thomas Reynaud, Διευθύνων Σύμβουλος της Iliad, η μητρική εταιρεία της Free, διαβεβαίωσε ότι το Freebox Delta επέτρεψε την κλοπή συνδρομητών των Orange, SFR και Bouygues. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι το Δέλτα είναι τεράστια επιτυχία. Μας επιτρέπει να πάρουμε συνδρομητές στο υψηλότερο σημείο της αγοράς από τους ανταγωνιστές μας »., αυτός είπε.

Διαβάστε επίσης: Freebox: Το Canalplay δεν είναι πλέον διαθέσιμο, σύντομα μια προσφορά Canal + Series;

Αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι από την τιμή του, αποτελεί μια θέση. Υπάρχουν σίγουρα πολλές επιλογές, αλλά λίγες είναι πολύ χρήσιμες σε καθημερινή βάση για την πλειονότητα των χρηστών. Και οι τεχνόφιλοι, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κοινό για αυτό το είδος προϊόντος, ήταν ήδη εξοπλισμένοι. Στο τέλος, η Free έπρεπε ήδη να ξεκινήσει ένα Freebox Delta S χωρίς Netflix, Canal ή Devialet player σε μειωμένη τιμή. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ο ISP επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο για να επιτεθεί καλύτερα στο επίπεδο εισόδου. Και γιατί να μην μειώσουμε ξανά τις τιμές όπως είχε κάνει όταν εισήλθε στον κλάδο.