Η Disney + φτάνει στις 31 Μαρτίου 2020 στη Γαλλία, ζεσταίνει την πιστωτική κάρτα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μέσω ενός μηνύματος και ενός μικρού βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η Disney ανακοίνωσε επίσημα την άφιξη της νέας υπηρεσίας SVoD στη Γαλλία. Η Disney + θα προσγειωθεί στη Γαλλία τον επόμενο Μάρτιο, στις 31 για να είμαστε ακριβείς.

Ναί Disney + θα φτάσει στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τις Κάτω Χώρες, δεν ήταν ακόμη γνωστό ποια θα ήταν η ακριβής ημερομηνία διαθεσιμότητας Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η Disney είχε αναφέρει μια κυκλοφορία στη Γαλλία τον επόμενο χρόνο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Τώρα έγινε. Η Disney + θα προσγειωθεί στις αρχές της άνοιξης 2020 τόσο στη Γαλλία, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Η Disney + παρουσιάζει μια προεπισκόπηση του περιεχομένου της στη Γαλλία

Για να ανακοινώσετε την ημερομηνία διαθεσιμότητας της πλατφόρμας ροής που ορίζεται στις 31 Μαρτίου 2020Η Disney συνόδευσε επίσης το μήνυμά της στο Twitter με ένα μικρό βίντεο που εισήγαγε ο Kermit the Frog. Βλέπουμε ταινίες σαν Εκεί πάνω, Τοίχος-Ε, Tron Legacy, αλλά και από το έπος Πόλεμος των άστρων, ταινίες μεγάλου μήκους από Marvel Cinematic Universe και φυσικά ταινίες της Disney: Peter Pan, Παντρευτείτε τα poppins, Αλαντίν, Ποκαόντας, Η Πεντάμορφη και το Τέρας, και τα λοιπά. Είναι σαφές ότι το teaser της Disney + είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να πάρετε μια ιδέα για το περιεχόμενο που διατίθεται στη Γαλλία.

Η Disney + θα μπορούσε να επισκιάσει σοβαρά το Netflix παρέχοντας περιεχόμενο αφιερωμένο σε όλη την οικογένεια. Η υπηρεσία εκμεταλλεύεται τον τεράστιο κατάλογό της, αλλά και τις πολυαναμενόμενες καινοτομίες, όπως η τηλεοπτική σειρά Το Mandalorian από το σύμπαν του Star Wars και αυτό μπορεί να φανεί στο παρακάτω βίντεο. Γνωρίζουμε επίσης ότι η πλατφόρμα θα προσφέρει περισσότερα από 7.500 επεισόδια τηλεοπτικών σειρών και 500 ταινιών. Μέχρι το 2024 χρόνια, η Disney σχεδιάζει να εμπλουτίσει τον κατάλογό της με νέο περιεχόμενο. Η υπηρεσία θα έχει στη συνέχεια περισσότερα από 10.000 επεισόδια και 620 ταινίες. Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία και το περιεχόμενο που προσφέρεται ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα μετάδοσης, ιδίως λόγω της χρονολογίας των μέσων. Οι ταινίες που μεταδίδονται από την Disney + θα πρέπει να περιμένουν 3 χρόνια για να είναι διαθέσιμες στη γαλλική έκδοση της πλατφόρμας, με εξαίρεση το πρωτότυπο περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης – Disney +: τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας, κατάλογος … όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η τιμή συνδρομής θα είναι μόνο 6,99 € / μήνα

Η πρόσβαση στη Disney + θα είναι μαζί μας μέσω μιας εφαρμογής για Android, iOS ή υπολογιστές. Θα είναι επίσης δυνατό να απολαύσετε την υπηρεσία ροής βίντεο μέσω συνδεδεμένης τηλεόρασης ή του κουτιού Canal +. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει αμφιβολία για τη στιγμή της ενσωμάτωσης του Disney + σε ένα Internet box, ανεξάρτητα από τον ISP. Σε αυτό το σημείο, το Netflix τα πάει καλύτερα, καθώς βρίσκεται πλέον σε όλους τους χειριστές.

Υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ερώτημα, το οποίο πιθανότατα θα απαντήσει η Disney + τις επόμενες εβδομάδες: την τιμή της συνδρομής. Η τιμή θα είναι τόσο ανταγωνιστική όσο διαφημίζεται στις Η.Π.Α., η οποία μπορεί να μειωθεί σε μόλις 5 $ το μήνα με την εγγραφή στην υπηρεσία για 3 χρόνια; Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, Η Disney + θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ορίσει τη συνδρομή της στα 6,99 € / μήνα και θα προσφέρει μετάδοση 4K σε αυτήν την τιμή.. Να θυμάστε ότι το Netflix, από την πλευρά του, προσφέρει συνδρομή στα 7,99 € / μήνα, αλλά μόνο για προβολή σε SD (ποιότητα DVD). Για να απολαύσετε μια εικόνα HD, πρέπει να πληρώσετε 11,99 € / μήνα και 15,99 € / μήνα για 4K.

Τελικά, εκτός από το περιεχόμενο, οι τιμές που χρεώνει η Disney + θα μπορούσαν επίσης να παίξουν στο υπόλοιπο και να κουνήσουν το Netflix από την έναρξη της πλατφόρμας. Η Disney δίνει 5 χρόνια για να προσλάβει 60 έως 90 εκατομμύρια συνδρομητές και μπορεί να φτάσει αυτά τα νούμερα εγκαίρως. Συγκριτικά, το Netflix έχει σήμερα περισσότερα από 160 εκατομμύρια παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 6 εκατομμυρίων στη Γαλλία. Από την πλευρά της, ακόμη και αν έφτασε πρόσφατα στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, το Amazon Prime Video παραμένει πολύ πίσω με μόνο μερίδιο αγοράς 21,8%, έναντι 56,6% για το Netflix.

Γι ‘αυτό, έγινε ραντεβού στις 31 Μαρτίου 2020 για να εγγραφείτε (ή όχι;) στη νέα υπηρεσία ροής και να δείτε αν η Disney + μπορεί γρήγορα να πάρει μια θέση στο βάθρο. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία, μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στις πρώτες μας εντυπώσεις της Disney +, καθώς μπορέσαμε να τη δοκιμάσουμε σε προεπισκόπηση.