Η Disney + θα κυκλοφορήσει μόνο ένα επεισόδιο σειράς την εβδομάδα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 29 Αυγούστου 2019 στις 9 ώρες και 40 λεπτά

Η Disney + θα ανεβάζει μόνο ένα επεισόδιο της σειράς της ανά εβδομάδα. Σε αντίθεση με το αντίπαλό της Netflix ή το Amazon Prime Video, η υπηρεσία VOD δεν θα ενθαρρύνει τους συνδρομητές της να παρακολουθούν το περιεχόμενό της. Με αυτήν τη στρατηγική πολύ διαφορετική από τον ανταγωνισμό, η Disney + επιδιώκει να διαιωνίσει τη βάση των συνδρομητών της με την πάροδο του χρόνου.

Το Netflix και το Amazon Prime Video κυκλοφορούν συνήθως μια ολόκληρη σεζόν της σειράς τους ταυτόχρονα. Πολλοί συνδρομητές, που επιθυμούν να δουν το αποτέλεσμα της σεζόν, στη συνέχεια παρακολουθούν τα νέα επεισόδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, χρειάστηκαν μόνο 5 ημέρες για 18 εκατομμύρια συνδρομητές για να ανακαλύψουν ολόκληρη τη σεζόν 3 του Stranger Things.

Σε αντίθεση με το Netflix, η Disney + δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μια πλήρη σεζόν ταυτόχρονα

Από την πλευρά της, η Disney + θα ευνοήσει τον παραδοσιακό τρόπο μετάδοσης μιας σειράς, αναφέρουν τους συναδέλφους μας από την TV Line. Επομένως, η υπηρεσία VOD θα προσθέσει ένα επεισόδιο της σειράς του κάθε εβδομάδα στον κατάλογο. Αυτή η πολιτική ισχύει προφανώς μόνο για αποκλειστικά προϊόντα που παράγονται από τη Disney, όπως το The Mandalorian, το Wanda Vision ή το Falcon και το Winter Soldier.

Ευνοώντας τον εβδομαδιαίο τρόπο διανομής, Η Disney + έχει δεσμευτεί μακροπρόθεσμα. Είναι αδύνατο για τους συνδρομητές να επωφεληθούν από τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα για να παρακολουθήσουν την πρώτη σεζόν μιας σειράς εκδηλώσεων προτού καταργήσουν την εγγραφή τους. Έτσι, οι θαυμαστές της Marvel ή του Star Wars θα πρέπει αναπόφευκτα να επιλέξουν τη συνδρομή για να ανακαλύψουν τις ολοκληρωμένες περιπέτειες των Loki, Obi-Wan και άλλων.

Διαβάστε επίσης: εδώ τη λίστα συμβατών συσκευών κατά την κυκλοφορία του Disney +

Σύμφωνα με τον Michael Paul, διευθυντή του τμήματος ροής της Disney, η Disney προτιμά “Ποιότητα έναντι ποσότητας”. Είναι πιθανό αυτή η επιλογή να αναστατώσει τους θαυμαστές της σειράς, που χρησιμοποιούνται για να καταβροχθίσουν μια ολόκληρη σεζόν ένα σαββατοκύριακο; Οι συνδρομητές του Netflix, που εξαρτώνται από τις μεθόδους του ηγέτη στο VOD, θα δυσκολευτούν να ακολουθήσουν τις πρακτικές της Disney; Πώς παίρνετε τα νέα;

Πηγή: Τηλεοπτική γραμμή