Η Disney + θα ανεχτεί την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης, προς το παρόν

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Disney + θα ανέχεται την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης στην αρχή, αλλά έχει ένα σχέδιο εάν η κατάσταση ξεφύγει. Η εταιρεία πιστεύει ότι οι πελάτες της θα ρυθμίσουν αυτή την πρακτική από μόνα τους – ισχυριζόμενοι ότι διαθέτουν ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να κατανοήσουν τη συμπεριφορά των χρηστών και να εντοπίσουν καταχρηστική κοινή χρήση.

Η Disney προφανώς έχει σκεφτεί το ζήτημα της κοινοποίησης λογαριασμών στο Disney +. Η πρακτική, η οποία είναι συχνή στο Netflix, το Amazon Prime Video και άλλες υπηρεσίες είναι να μοιράζεστε το κόστος μιας συνδρομής με αρκετές ή ακόμη και να επωφεληθείτε δωρεάν από τον λογαριασμό τρίτου. Το Disney + είναι, με τιμή 6,99 € ανά μήνα, τέσσερις οθόνες για ταυτόχρονη προβολή και έως και 7 προφίλ χρηστών ανά λογαριασμό, ιδιαίτερα ευνοϊκό για κοινή χρήση.

Ένα λάθος πρόβλημα σύμφωνα με τον Michael Paull, διευθυντή ροής στη Disney. Εξηγεί σε ακροατήριο δημοσιογράφων που παρευρίσκονται σε εκδήλωση της εταιρείας ότι “Η κοινή χρήση λογαριασμού είναι κάτι τέτοιο [Disney] πραγματικά σκέφτομαι “ : “Πιστεύουμε ότι οι καταναλωτές θα συνειδητοποιήσουν την αξία της υπηρεσίας και ότι θα ενεργήσουν ανάλογα.” Σύμφωνα με τους υπεύθυνους καταναλωτές “Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λογαριασμούς για την οικογένειά τους, για το σπίτι τους.” Τούτου λεχθέντος, αναγνωρίζουμε ότι η κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει ».

Η Disney + έχει ακόμα ένα σχέδιο εάν η κατάσταση ξεφύγει

Προς το παρόν δεν υπάρχει ζήτημα περιορισμού αυτού. Ωστόσο, προσθέτει ότι τα εργαλεία είναι ήδη διαθέσιμα εάν η κατάσταση ξεφύγει από τη Disney: «Έχουμε δημιουργήσει εσωτερική τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσουμε για να κατανοήσουμε τη συμπεριφορά. Και αν δούμε συμπεριφορά που δεν έχει νόημα, έχουμε μηχανισμούς για να το αντιμετωπίσουμε ».

Διαβάστε επίσης: Η Disney + φτάνει στις 31 Μαρτίου 2020 στη Γαλλία, ζεσταίνει την τραπεζική κάρτα

Αυτό που είναι αρκετά καθησυχαστικό είναι ότι η Disney δεν σκοπεύει να κάνει την πλατφόρμα της υπερβολικά περιορισμένη, όπως ορισμένοι από τους ανταγωνιστές της. Τι πιστεύετε για αυτές τις δηλώσεις; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: The Verge