Η Disney + θάβει το Netflix με νέα συνδρομή με λιγότερα από $ 5 / μήνα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 14 Οκτωβρίου 2019 στις 15 ώρες και 23 λεπτά

Η Disney αποφάσισε να χτυπήσει στην αγορά πλατφορμών ροής. Μετά τη μηνιαία συνδρομή στα 6,99 $, την ετήσια στα 69,99 $ ή 5,83 $ το μήνα, τώρα είναι η τριετής συνδρομή Disney + στα 5 $ το μήνα.

Μιλάμε για αρκετούς μήνες για τη Disney +, την πλατφόρμα SVOD που ελπίζει να ανταγωνιστεί τα Netflix, Amazon Prime Video και Apple TV +. Έχουμε επίσης δοκιμάσει και μοιραστεί τη γνώμη μας για αυτήν τη νέα πλατφόρμα ροής, διαθέσιμη για δοκιμή στις Κάτω Χώρες. Για την εμπορική κυκλοφορία, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μηνιαία τιμή 6,99 $ ανά μήνα ή 69,99 $ ετησίως, εάν πληρώνεται για 12 μήνες. Η Walt Disney Company μόλις πρόσθεσε μια νέα προσφορά τιμών, σε λιγότερο από 5 $ το μήνα (4,72 $ ακριβώς), υπό την προϋπόθεση ότι εγγραφείτε σε αυτό για 3 χρόνια.

Η Disney + θάβει το Netflix με υπερβολικά επιθετικές τιμές

Μια ωραία έκπτωση, καθώς αυτό αντιπροσωπεύει πτώση περίπου 28,5% από την κανονική τιμή των 6,99 $. Από την άλλη πλευρά, είναι ένα τριετής συνδρομή, το συνολικό ποσό των οποίων είναι 169,99 $. Συνολικά, αυτό εξοικονομεί πάνω από 71 $ κατά την περίοδο σε σύγκριση με την τυπική συνδρομή και 40 $ σε σύγκριση με την ετήσια συνδρομή.

Μια σχετικά μακρά δέσμευση, αλλά η οποία πρέπει να αφήσει αρκετό χρόνο για να επωφεληθεί από ολόκληρο τον κατάλογο. Ένας κατάλογος που περιλαμβάνει συνολικά 7.500 σειριακά επεισόδια και 500 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών ταινιών και της Disney, της σειράς Disney Channel και των ταινιών Pixar, Star Wars και Marvel.

Λάβετε υπόψη ότι η προσφορά έχει περιορισμένο χρόνο, αν και η Walt Disney δεν καθορίζει ημερομηνία. Υποτίθεται επίσης ότι περιορίζεται στα μέλη του Ιδρύματος Κύκλου, αλλά προφανώς πρέπει να εισαγάγετε μόνο τον κωδικό PARKSPASS3YEARS στο founders.disneyplus.com για να προκριθείτε.

Συγκριτικά, το Netflix προσφέρει συνδρομή στα 8,99 δολάρια το μήνα (7,99 € στη Γαλλία) για μια θέση και με τυπική ποιότητα εικόνας. Και πάλι: για να επωφεληθείτε από βίντεο υψηλής ευκρίνειας, πρέπει να στραφείτε στην πλευρά συνδρομής ύψους 12,99 δολαρίων το μήνα (11,99 € στη Γαλλία), το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταυτόχρονα την πλατφόρμα σε δύο οθόνες. Όσον αφορά το 4K, είναι προσβάσιμο μόνο με την προσφορά στα 15,99 δολάρια το μήνα (15,99 € στη Γαλλία), μια προσφορά που προσφέρει προβολή σε 4 σταθμούς ταυτόχρονα. Η Disney + επομένως εμφανίζει υπερ-ανταγωνιστικές τιμές σε σύγκριση με τις τιμές του Netflix και η μάχη μεταξύ των δύο μεγαθήρων υπόσχεται να είναι η πιο δύσκολη. Σημειώστε, ωστόσο, ότι δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες θα είναι οι τιμές που χρεώνονται στη Γαλλία από την πλατφόρμα Disney.

Πηγή: Engadget