Η COUP θα κλείσει την υπηρεσία ηλεκτρικών σκούτερ στο Παρίσι

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 25 λεπτά

Η COUP, η δωρεάν υπηρεσία ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ, ανακοινώνει με έκπληξη σε όλους την πλήρη παύση των δραστηριοτήτων της στο Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μαδρίτη και το Tübingen. Η θυγατρική εταιρεία της Bosh εξηγεί στο Twitter ότι η συνέχιση των δραστηριοτήτων της δεν ήταν οικονομικά βιώσιμη. Προς το παρόν, οι χρήστες μπορούν ακόμα να δανειστούν τα σκούτερ έως ότου αποφασιστεί η τελική ημερομηνία διακοπής.

Θύελλα. Μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, η υπηρεσία ενοικίασης ηλεκτρικών σκούτερ το Δωρεάν πλωτά, θυγατρική της Bosh, ανακοινώνει το επικείμενο κλείσιμο. Η εταιρεία εξηγεί στο twitter και στο δελτίο τύπου της ότι η συνέχιση των δραστηριοτήτων της υπηρεσίας δεν είναι οικονομικά βιώσιμη και, ως εκ τούτου, θα αποσύρει την προσφορά της από τους δρόμους και τα πεζοδρόμια των τεσσάρων πόλεων όπου ήταν ενεργή η υπηρεσία (Παρίσι, Βερολίνο, Μαδρίτη και Τούμπινγκεν) ).

«Η COUP, μια υπηρεσία κοινής χρήσης ηλεκτρικών σκούτερ, που ξεκίνησε στο Βερολίνο το καλοκαίρι του 2016, σχεδιάζει να σταματήσει τις δραστηριότητές της στο Βερολίνο και το Tübingen μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου 2019. Η COUP θα τερματίσει επίσης τις δραστηριότητές της στο Παρίσι και τη Μαδρίτη σύντομα. Δεδομένης μιας εξαιρετικά ανταγωνιστικής αγοράς που δημιουργεί υψηλό κόστος, η διατήρηση των δραστηριοτήτων της COUP μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται οικονομικά μη βιώσιμη », μπορούμε να διαβάσουμε στο δελτίο τύπου.

Και η εταιρεία να προσθέσει: «Προκειμένου να διασφαλιστεί ένας επιχειρησιακός στόλος και μια ποιοτική υπηρεσία, αυτή η δραστηριότητα απαιτούσε σημαντικές επενδύσεις (premium οχήματα, διαισθητική πλατφόρμα κρατήσεων) και η καθημερινή λειτουργία, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής μπαταρίας και της εξυπηρέτησης πελατών, δημιουργεί κόστος. πολύ ψηλά “. Ωστόσο, το COUP το προσδιορίζει “ΜΕΓΑΛΟΟι πελάτες της COUP θα μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την κοινόχρηστη υπηρεσία ηλεκτρονικού σκούτερ μέχρι να σταματήσει η δραστηριότητα ».

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό σκούτερ – κράνος και γάντια σύντομα απαιτούνται;

Το COUP καθορίζει ότι η εξυπηρέτηση πελατών παραμένει λειτουργική μέσω τηλεφώνου ή email μέχρι τότε και εξηγεί τι συμβαίνει σε περίπτωση που έχετε ή εγγραφείτε σε προπληρωμένα πακέτα λεπτών: “Τα αχρησιμοποίητα λεπτά από τα προπληρωμένα λεπτά πακέτα θα επιστραφούν. Μπορείτε να κάνετε δωρεάν βόλτες ανά πάσα στιγμή έως ότου σταματήσει η υπηρεσία ». Χρησιμοποιούσατε το COUP; Θα μετανιώσετε για την εξαφάνιση της υπηρεσίας; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στα σχόλια.