Η Cortana καλωσορίζει επιτέλους μια ανδρική φωνή και σύντομα θα διαβάσει τα email σας δυνατά

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Cortana θα γίνει ακόμη πιο χρήσιμη στα Windows 10, αλλά και σε Android και iOS. Μόλις διέρρευσε ένα βίντεο της Microsoft. Βλέπουμε τον προσωπικό βοηθό να εκτελεί διάφορες εργασίες, όπως την ανάγνωση δυνατά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η Cortana μπορεί – τελικά – να πάρει μια ανδρική φωνή.

Η Microsoft συνεχίζει να τροποποιεί το Cortana για να το κάνει καλύτερο βοηθό φωνής. Ένα νέο βίντεο δείχνει τις αλλαγές που θα φέρει τις επόμενες εβδομάδες. Ο βοηθός θα καλωσορίσει νέες επιλογές που θα σας επιτρέπουν να ενημερώνεστε εύκολα σε καθημερινή βάση. Η Cortana θα μπορεί να περιηγηθεί στα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να τα διαβάσει δυνατά ή να διαχειριστεί τα ραντεβού σας πιο αποτελεσματικά στα Windows 10. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης τελικά να επιλέξτε μια ανδρική φωνή.

Η Cortana ετοιμάζεται να καλωσορίσει νέες δυνατότητες

Η WalkingCat στο Twitter ήταν η πρώτη που μοιράστηκε το βίντεο που φαίνεται να είναι διαφημιστικό σημείο που απευθύνεται στο κοινό. Αυτός ο λογαριασμός έχει τη φήμη για την αποκάλυψη νέων δυνατοτήτων στα έργα της Microsoft, όπως συνέβη με την επανεγκατάσταση των Windows 10 από το cloud. Το εν λόγω βίντεο δείχνει πρώτα ένα σύνολο νέα διεπαφή Cortana σε κινητό. Είναι σαφέστερο και πιο εργονομικό και πάνω απ ‘όλα φιλοξενεί μια λειτουργικότητα ανάγνωσης email όπως μια λίστα αναπαραγωγής.

Η φωνή του βοηθού διαβάζει τα τελευταία σας μηνύματα με τη σειρά. Τα κουμπιά σάς επιτρέπουν να διακόψετε προσωρινά την ανάγνωση, να επισημάνετε ένα μήνυμα ως σημαντικό ή να το αρχειοθετήσετε όπως θέλετε. Θα είναι επίσης δυνατό αλλάξτε τη φωνή της Κορτάνα επιλέγοντας μια αρσενική ή θηλυκή φωνή. Σίγουρος Windows 10, ανακαλύπτουμε επίσης μια νέα διεπαφή με καλύτερη ενσωμάτωση του βοηθού στο Microsoft Office και το Outlook στον ιστό. Το AI θα σας στέλνει μια ημερήσια ενημέρωση στο γραμματοκιβώτιο του Outlook με τα ραντεβού, τις εκδηλώσεις ή τις εργασίες που έχετε προγραμματίσει για την ημέρα.

Θα είναι επίσης δυνατό να προγραμματίσετε εκδηλώσεις με την Cortana απευθείας από το Outlook. Η Microsoft δεν έχει ακόμη κάνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με αυτές τις νέες δυνατότητες. Επομένως, δεν γνωρίζουμε πότε θα προσφέρεται αυτός ο επανασχεδιασμός στους χρήστες.