Η Coca-Cola δημιουργεί φιάλες με ευέλικτη οθόνη Star Wars OLED

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Coca-Cola δημιούργησε φιάλες OLED με φώτα φωτισμού που ανάβουν δυναμικά για την απόλαυση των οπαδών του Star Wars, λίγες μέρες από την κυκλοφορία του Rise of the Skywalkers. Είναι η πρώτη φορά που μια ευέλικτη οθόνη OLED έχει χρησιμοποιηθεί ως συσκευασία για ένα καταναλωτικό προϊόν και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό για το λιγότερο.

Η χρήση των οθονών OLED σύντομα θα επεκταθεί πέρα ​​από smartphone και τηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας. Σύντομα θα μπορείτε να δείτε ένα κλιπ ή μια μίνι ταινία απευθείας στην ετικέτα ενός μπουκαλιού της Coca-Cola. Μπορεί να μην είμαστε ακόμη εκεί, αλλά η Coca-Cola Singapore μόλις έθεσε τα θεμέλια για την υιοθέτηση ευέλικτων οθονών OLED στην κατασκευή συσκευών mainstream. Ως μέρος της εκστρατείας μάρκετινγκ γύρω από το Star Wars 9, του οποίου η κινηματογραφική κυκλοφορία είναι πλέον επικείμενη, η εταιρεία δημιούργησε 8.000 μπουκάλια που φέρουν το ομοίωμα της ιστορίας και που αντιπροσωπεύουν τις δύο πλευρές της δύναμης: Rey από τη μία πλευρά και ο Kylo Ren από την άλλη.

Το πιο ενδιαφέρον είναι καλό την ενσωμάτωση μιας οθόνης OLED σε αυτές τις φιάλες, που τους καθιστά δυναμικούς. Το Lightsaber που διατηρείται από τους δύο χαρακτήρες μπορεί να ανάψει και να σβήσει όταν το αγγίξει ο χρήστης. Η οθόνη συνοδεύεται από μια μικρή μπαταρία που της επιτρέπει να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται 500 φορές. Δεδομένου ότι οι οθόνες OLED δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό, έχουν τη δυνατότητα να είναι εξαιρετικά λεπτές στο σημείο τοποθέτησης στην ετικέτα ενός πλαστικού μπουκαλιού.

Ανεξάρτητα από το πόσες φορές αυτά τα μπουκάλια ρίχνονται στο έδαφος, δεν υπάρχει κίνδυνος θραύσης ή διακοπής της οθόνης. Τέλος, εάν έχετε πέσει για αυτά τα μπουκάλια Coca-Cola, πωλούνται ως μέρος ενός διαγωνισμού που δυστυχώς διατίθεται μόνο στη Σιγκαπούρη. Διακυβεύονται μόνο 8.000 μπουκάλια. Έτσι όλοι όσοι το θέλουν δεν θα μπορούν να το πάρουν εκτός εάν είναι πιο γρήγοροι από τους άλλους.

Πηγή: Gizmodo