Η Bouygues Télécom διασφαλίζει ότι το 5G δεν θα αλλάξει τίποτα πριν από το 2023

Phonandroid : actu Android et High-tech

Το 5G θα φέρει επανάσταση στις χρήσεις των χρηστών του Διαδικτύου από το 2023, υπόσχεται η Bouygues Télécom. Σύμφωνα με τον χειριστή, από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να περιμένουμε ένα διάλειμμα με το 4G μόλις αναπτυχθεί το 2020. Για να εκμεταλλευτούμε πλήρως το δίκτυο του μέλλοντος και τις πολλές δυνατότητές του στη Γαλλία, θα πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια.

“Το 5G, στην πρώτη του έκδοση, θα είναι αρκετά κοντά στο 4G” ανακοινώνει ο Jean-Paul Arzel, Διευθυντής Δικτύου της Bouygues Telecom, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τους συναδέλφους μας από την Ariase. Όταν κυκλοφόρησε το 2020, το δίκτυο 5G δεν θα επιτρέψει στους συνδρομητές να αισθάνονται μια τεράστια διαφορά με το τρέχον 4G, προειδοποιεί τον διαχειριστή. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 5G αναπτύχθηκε το 2020 « θα διατηρήσει τη λειτουργία και θα διαιωνίσει τις τρέχουσες χρήσεις του 4G ». Τα πρώτα πακέτα 5G θα κυκλοφορήσουν στη Γαλλία από τον επόμενο χρόνο.

5G: Η Bouygues Télécom πειράζει επαναστατικές αλλαγές για το 2023, όχι πριν

«Θα προσθέσουμε συχνότητες που θα προστεθούν σε αυτές του 4G. Ωστόσο, το αυτόνομο 5G θα λειτουργήσει με ένα κεντρικό δίκτυο 4G » εξηγεί ο διευθυντής δικτύου, τονίζοντας ότι αυτό το πρώτο πρότυπο είναι προορίζονται κυρίως για καταναλωτές και όχι για επιχειρήσεις. Αυτό το πρότυπο θα επιτρέψει σε όλους τους χειριστές να το κάνουν “Απαντήστε στην εκθετική αύξηση της κατανάλωσης δεδομένων μας” και του “Δώστε οξυγόνο στο δίκτυο και αποφύγετε τα φαινόμενα κορεσμού”. Ωστόσο, “Δεν θα υπάρξει διάλειμμα σαν το 4G να αντιπροσωπεύεται σε σύγκριση με το 3G”.

Διαβάστε επίσης: Δίκτυο 5G: πού είναι η κάλυψη στη Γαλλία

Δεύτερον, έως το 2023 […], θα χρησιμοποιούμε διαφορετικές και επαναστατικές χρήσεις του 5G “ υπογραμμίζει τον Jean-Paul Arzel. Σύμφωνα με τον ίδιο, το δίκτυο 5G θα μπορεί ακόμη και να το κάνει αντικαταστήστε το wifi. 5G “Θα φέρει ποιότητα, ασφάλεια, χωρητικότητα, απόδοση καθώς και πολύ χαμηλό λανθάνοντα χρόνο” υπόσχεται το πλαίσιο. Μεταξύ των κύριων γενικών χρήσεων του κοινού, παραθέτει παιχνίδια ή εικονική πραγματικότητα. «Υπάρχουν πολλά περισσότερα. Το 5G είναι το πεδίο των δυνατοτήτων » καταλήγει ο Jean-Paul Arzel. Και εσύ, τι περιμένεις από το δίκτυο του μέλλοντος;

Πηγή: Ariase