Η Bouygues Télécom αυξάνει διακριτικά το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox

Η Bouygues Télécom αυξάνει διακριτικά το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox

Μετατόπιση. ο 7 Αυγούστου 2019 στις 22 ώρες 01 λεπτό

Η Bouygues Télécom αποφάσισε για άλλη μια φορά να αυξήσει διακριτικά το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox. Σε ένα SMS που αποστέλλεται σε ορισμένους πελάτες, ο φορέας αναφέρει αύξηση τιμών 3 € από τον Σεπτέμβριο του 2019. Σε αντάλλαγμα, η τηλεπικοινωνία προσφέρει απεριόριστες κλήσεις σε όλα τα κινητά τηλέφωνα που περιλαμβάνονται στη συνδρομή. Ευτυχώς, είναι πιθανό να αρνηθείτε αυτόν τον νέο τιμοκατάλογο μεταβαίνοντας στον ιστότοπο Bouygues.

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου, ένας συνδρομητής Bouygues Télécom μοιράστηκε τα SMS που έλαβε από τον ISP του στο Twitter. “Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2019, θα επωφεληθείτε αυτόματα και χωρίς εκ νέου δέσμευση από απεριόριστες κλήσεις προς τα κινητά που περιλαμβάνονται στην προσφορά σας στο Bbox” ανακοινώνει τον Bouygues με ενθουσιασμό. Δυστυχώς, αυτή η προσφορά συνοδεύεταιαύξηση 3 ευρώ στο λογαριασμό για τη συνδρομή Bbox.

Διαβάστε επίσης: Bouygues Télécom – ένας συνδρομητής χρεώθηκε πάνω από 200 € για κλήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ

Η Bouygues Télécom αυξάνει περαιτέρω το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox: πώς να απορρίψετε την προσφορά;

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο συνδρομητής που έλαβε το SMS είναι εξοργισμένος, ειδικά επειδή ο σύνδεσμος για να παραλείψετε τα οφέλη και την αύξηση των τιμών δεν φαίνεται να λειτουργεί. Για να αρνηθούμε την προτεινόμενη αύξηση, είναι πράγματι απαραίτητο να μεταβείτε στον σύνδεσμο που παρέχεται από την Bouygues. Εάν ο ληφθείς σύνδεσμος δεν λειτουργεί, πρέπει να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του ISP πριν από την προθεσμία της 16ης Σεπτεμβρίου. Εδώ είναι ο ελιγμός:

  • Συνάντηση στις www.bouyguestelecom.fr
  • Πηγαίνετε στο δικό σας διαδικτυακή περιοχή πελατών
  • Κάντε κλικ στην επικεφαλίδα Ο λογαριασμός μου
  • Επιλέξτε από κρατήστε την τρέχουσα προσφορά σας

Αυτό απέχει πολύ από την πρώτη φορά που η Bouygues Télécom ενήργησε με αυτόν τον τρόπο. Τον περασμένο Μάρτιο, η Bouygues αύξησε την τιμή του Bbox Ultym και του Bbox Must κατά 2 €. Μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ο ISP είχε επίσης αναθεωρήσει προς τα πάνω την τιμή της συνδρομής Bbox Sensation fiber. Το 2018, η Bouygues αύξησε επίσης τις τιμές των προγραμμάτων κινητής τηλεφωνίας της με τον ίδιο τρόπο. Με το πρόσχημα των πλεονεκτημάτων, ο χειριστής διογκώνει έτσι τα κέρδη που παράγονται από τους συνδρομητές του.

Ως υπενθύμιση, αυτό είναιμια πλήρως νομική πρακτική. Αρκεί ο συνδρομητής να μπορεί να αρνηθεί τη νέα τιμή και να ενημερωθεί για την αύξηση της τιμής ένα μήνα πριν από την εφαρμογή του. Θα αρνηθείτε την προσφορά της Bouygues; Πώς αντιμετωπίζετε τέτοιες αυξήσεις; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.