Η Bouygues Telecom αυξάνει ένα από τα φθηνότερα πακέτα της κατά 2 € και δεν έχετε άλλη επιλογή

Η Bouygues αυξάνει την τιμή του πακέτου 20 GB κατά 60%!

Μετατόπιση. ο 9 Ιανουαρίου 2020 στις 22 ώρες και 52 λεπτά

Μετά το SFR και το Free Mobile, είναι η σειρά της Bouygues Telecom να αυξήσει διακριτικά την τιμή ενός από τα πακέτα της. Το θύμα είναι η περιορισμένη σειρά B & You 20 Go, με χρέωση 5 ευρώ το μήνα. Η μηνιαία τιμή του αυξάνεται κατά 2 ευρώ σε αντάλλαγμα για ορθή χρήση που αυξάνεται κατά 10 GB επιπλέον. Εάν ο συνδρομητής δεν το θέλει, υπάρχει μόνο μία λύση: κατάργηση εγγραφής.

Τακτικά, οι χειριστές εφαρμόζουν αύξηση στα πακέτα τους. Οι αυξήσεις του είναι νόμιμες, φυσικά, αλλά ρυθμίζονται επίσης όταν αφορούν παλιούς συνδρομητές. Έτσι, λογικά πρέπει να τηρούνται δύο κανόνες. Πρώτον, οι πρώην συνδρομητές των οποίων το ποσό προγράμματος αλλάζει, με ή χωρίς αποζημίωση, πρέπει να έχουν έναν γρήγορο τρόπο να απορρίψουν αυτήν την αλλαγή προτού εφαρμοστεί.

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν, SFR: Το UFC Que Choisir διαμαρτύρεται για την αύξηση των τιμών των χειριστών

Στη συνέχεια, αυτοί οι ίδιοι συνδρομητές μπορούν να ακυρώσουν τη συνδρομή τους χωρίς ποινή εντός τεσσάρων μηνών από την εφαρμογή της τροποποίησης. Επομένως, η Bouygues Telecom στέλνει μια επιστολή προς ορισμένους συνδρομητές. Οι τελευταίοι ενημερώνονται ότι το πακέτο τους θα “εξελιχθεί”. Από τη μία πλευρά, θα εμπλουτιστεί με νέες υπηρεσίες. Και από την άλλη πλευρά, η τιμή που θα πληρώσει θα αυξηθεί.

Αυτό ισχύει για τους συνδρομητές B & You που επωφελούνται από πακέτο 20 GB Limited Series με 5 ευρώ το μήνα. Από τις 6 Μαρτίου, αυτοί οι συνδρομητές θα δουν το πρόγραμμα δεδομένων τους να αυξάνεται κατά 10 ευρώ για χρήση στην ηπειρωτική Γαλλία και 2 GB για περιαγωγή στην Ευρώπη και τα υπερπόντια διαμερίσματα. Ετσι, Το πακέτο τους θα επωφεληθεί από 30 GB συμπεριλαμβανομένων 5 GB για χρήση στο εξωτερικό.

Αύξηση 40% στην τιμή

Το αντίστοιχο, η τιμή αυξάνεται κατά 2 ευρώ. Το οποίο είναι αναλογικά τεράστιο. Πράγματι, σε ένα πακέτο των 30 ευρώ, αυτό αντιπροσωπεύει μόνο το 6,7% του μηνιαίου ποσού. Αλλά σε ένα πακέτο 5 ευρώ, Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση 40%. Λογικά, σε αυτήν την επιστολή πρέπει να περιλαμβάνεται ένας σύνδεσμος για να μεταβείτε στην περιοχή πελατών, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια επιλογή να αρνηθείτε την τρέχουσα τροποποίηση και να διατηρήσετε το πακέτο όπως είναι σήμερα. Ωστόσο, αυτός ο σύνδεσμος δεν υπάρχει. Επομένως, προφανώς, δεν είναι δυνατόν να αρνηθούμε αυτήν την αύξηση.

Διαβάστε επίσης: Η Bouygues Télécom αυξάνει διακριτικά το λογαριασμό για τους συνδρομητές του Bbox

Θα υπήρχε λοιπόν μία μόνο εναλλακτική λύση για τους πελάτες του αερομεταφορέα που δεν επιθυμούν να πληρώσουν περισσότερα για το πακέτο τους: να αφήσουν (που, επιπλέον, κατά τη γνώμη μας, έναν ανεπιθύμητο στόχο, επειδή η Bouygues Telecom δεν θα έπρεπε να σίγουρα δεν κερδίζουν πολλά από αυτούς τους πελάτες). Μόνο εδώ, η τιμή αυτής της περιορισμένης σειράς είναι πολύ ελκυστική (συνήθως, το πακέτο B & You 20 GB είναι 20 ευρώ το μήνα). Έτσι, οι συνδρομητές σίγουρα δεν θα θέλουν να εγκαταλείψουν αυτό το πρόγραμμα. Και σίγουρα θα καταλήξουν να πληρώσουν τα επιπλέον 2 ευρώ, αυξάνοντας ελαφρά το ARPU τους. Η ιστορία δεν λέει (ακόμη) σχετικά με άλλα πακέτα.

Πηγή: UniversFreebox