Η Bosch παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό καρότσι στον κόσμο

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 9 Ιουλίου 2020 στις 15 ώρες και 24 λεπτά

Η Bosch μόλις ανέβασε το πέπλο στο πρώτο ηλεκτρικό καρότσι στον κόσμο. Αναμένεται στην αγορά από τους πρώτους μήνες του 2020, είναι εξοπλισμένο με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, μια σύνδεση Bluetooth, ένα συναγερμό, μια ειδική εφαρμογή για κινητά (Android και iOS) και μια θύρα USB για επαναφόρτιση. ένα smartphone. Σας λέμε τα πάντα για αυτό το νέο είδος μηχανήματος.

Μετά από ηλεκτρικά σκούτερ, ποδήλατα και hoverboards, εδώ είναι ηλεκτρικά καροτσάκια! Σε δελτίο τύπου της 2ας Σεπτεμβρίου 2019, παρουσίασε η γερμανική πολυεθνική Bosch ένα ηλεκτρικό καρότσι προορίζονται να διευκολύνουν τους περιπάτους των γονέων και του μωρού τους. “Είναι ένα σύστημα βοήθειας καροτσιού που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών για άνεση και ασφάλεια” διαβεβαιώνει τον Bosch.

Η Bosch παρουσιάζει ένα ηλεκτρικό καροτσάκι με απόσταση 15km: κυκλοφόρησε το 2020

Το καρότσι που αναπτύχθηκε από την Bosch έχειμέγιστο εύρος 15km (περισσότερο ή λιγότερο 2:30) χάρη στην μπαταρία 18 volt (η ίδια μπαταρία με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε στα ηλεκτρικά εργαλεία της Bosch, όπως κατσαβίδια για παράδειγμα). Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συσκευή βοηθά τους γονείς να ανέβουν ή να φρενάρουν κατά τη διάρκεια της κατάβασης. Επιπλέον, ένα σύστημα ασφαλείας καθιστά δυνατή την ακινητοποίηση του καροτσιού εάν ο “οδηγός” έρχεται να το αφήσει.

Το μηχάνημα είναι επίσης εξοπλισμένο μεένα έξυπνο σύστημα αισθητήρων ικανή να μετρήσει την ταχύτητα, η επιτάχυνση είναι η επίστρωση του δρόμου. “Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους, μπορούν να υπολογίσουν σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου τι θέλει να κάνει η μαμά ή ο μπαμπάς” διαβεβαιώνει τον Bosch. “Εδώ εφαρμόζουμε τα ίδια αυστηρά πρότυπα όσον αφορά την τεχνολογία και την ποιότητα όπως στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας” υπόσχεται ο Stefan Hartung, πρόεδρος της επιχειρηματικής μονάδας Mobility Solutions της Bosch.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τρία επίπεδα ηλεκτρικής βοήθειας απευθείας σε Bluetooth μέσω της εφαρμογής Android ή iOS που αναπτύχθηκε από την Bosch. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης ρυθμίστε ένα ξυπνητήρι εάν θέλετε να παρκάρετε το καροτσάκι μπροστά από ένα κατάστημα ή ένα καφέ για παράδειγμα. Σε περίπτωση απόπειρας κλοπής, θα ακούγεται το ενσωματωμένο ηχείο και θα εμφανίζεται μια ειδοποίηση στο smartphone του γονέα.

Διαβάστε επίσης: μετά από ηλεκτρικά σκούτερ, άλματα πόλων θέλουν να εισβάλουν στους δρόμους

Η ιδέα που αναπτύχθηκε από τον γερμανικό όμιλο θα διατεθεί πρώτα στην αγορά από τον σουηδό κατασκευαστή καροτσών Emmaljunga από τις αρχές του 2020. Δεύτερον, άλλες εξειδικευμένες μάρκες θα προσφέρουν τη μηχανή στους πελάτες τους. Προς το παρόν, δεν έχει αποκαλυφθεί καμία τιμή από τον κατασκευαστή. Τι πιστεύετε για αυτό το έργο; Θα είναι επιτυχές το ηλεκτρικό καροτσάκι της Bosch; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια.

ηλεκτρικό καρότσι bosch