Η Asus πωλεί 10.000 ROG Phone 2 σε δευτερόλεπτα και ζητά συγγνώμη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Αυγ 2019 στις 10 ώρες και 51 λεπτά

Μια εβδομάδα μετά την παρουσίασή του στην Κίνα, το ROG Phone 2 προκαλεί ήδη αναταραχή. Για την κυκλοφορία του, η Asus πούλησε περισσότερες από 10.000 μονάδες smartphone gaming σε λίγα δευτερόλεπτα. Η μάρκα ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά το προϊόν.

Ο Asus σίγουρα δεν περίμενε τέτοια επιτυχία. Το ROG Phone 2, το νέο smartphone gaming, είχε μια απροσδόκητη κυκλοφορία. Για την πρώτη του μέρα στην αγορά, περισσότερα από 10.000 αντίγραφα έχουν περάσει σε μόλις 73 δευτερόλεπτα. Συνολικά, η Asus κατέγραψε 2,5 εκατομμύρια κρατήσεις, δηλαδή όλες τις διαθέσιμες μετοχές.

Ο κατασκευαστής δεν περίμενε τόσο ενθουσιασμό. Ζήτησε συγγνώμη δημόσια στους θαυμαστές που δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά το πολύτιμο παιχνίδι τους. Ο Asus υπόσχεται να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί “Αύξηση παραγωγικής ικανότητας” και απαντήστε σε αυτό το απροσδόκητο αίτημα. Η μάρκα υπόσχεται νέες παραδόσεις στις 4, 7 και 12 Αυγούστου 2019.

ROG Phone 2: το απόλυτο smartphone gaming

Κατά τη διάρκεια της προεπισκόπησης του ROG Phone 2, ο Asus μας είπε ότι το smartphone gaming παρουσίαζε δραματική ανάπτυξη. Προφανώς, η μάρκα δεν είχε προβλέψει τόσο ενθουσιασμό για το προϊόν της.

Ωστόσο, συγκεντρώνει όλα τα συστατικά του απόλυτου smartphone gaming. Το τεχνικό του φύλλο εντυπωσιάζει: Snapdragon 855 Plus, αποθηκευτικός χώρος UFS 3.0, έως 12 GB μνήμης LPDDR4x και τεχνολογία ψύξης σε τρία επίπεδα.

Το ROG Phone 2 ενσωματώνεται επίσης οθόνη 120 Hz AMOLED, πρώτη στον κόσμο. Προσθέστε σε αυτήν μια μπαταρία 6000mAh για εκτεταμένες συνεδρίες παιχνιδιού. Πάνω απ ‘όλα, το Asus έχει επανασχεδιάσει το smartphone του για να το μετατρέψει σε φορητή κονσόλα. Εάν το ζήτημα του καταλόγου παιχνιδιών παραμένει σημαντικό πρόβλημα, ο κατασκευαστής δεν χρειάζεται να ντρέπεται.

Μετά από ένα πρώτο κράτημα, χρησιμοποιούσαμε το ROG Phone 2. καθημερινά. Η εμπειρία παιχνιδιού παραμένει ασύγκριτη σε ένα smartphone. Κατά τη γνώμη μας, αυτή η επιτυχία δεν είναι πραγματικά εκπληκτική. Απομένει να δούμε πώς το γαλλικό κοινό θα λάβει το προϊόν. Η κυκλοφορία του, που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου 2019, έχει ακόμα μερικές εκπλήξεις για εμάς. Μείνετε συντονισμένοι, η δοκιμή μας έρχεται σύντομα!