Η Apple Music διατίθεται επιτέλους σε έκδοση ιστού

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Apple Music προσφέρει τελικά μια έκδοση ιστού που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα (macOS, Windows 10, Linux ή ChromeOS). Υπήρχε έντονη ζήτηση για μια διαδικτυακή έκδοση της εφαρμογής ροής και είναι τώρα διαθέσιμη, αλλά σε έκδοση beta.

Περιέχει τις περισσότερες δυνατότητες της εφαρμογής Apple Music σε smartphone. Είναι δυνατή η αναζήτηση και διαβάστε τραγούδια από τον κατάλογο, αποκτήστε πρόσβαση στις λίστες αναπαραγωγής σας εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή συγχρονισμού με άλλες συσκευές. Έχετε επίσης πρόσβαση σε εξατομικευμένες προτάσεις. Άλλα χαρακτηριστικά θα αναπτυχθούν με την πάροδο του χρόνου καθώς η υπηρεσία εξελίσσεται.

Apple Music: μια έκδοση ιστού διαθέσιμη σε beta

Η Apple δεν προσφέρει άμεσα την τελική έκδοση της εφαρμογής ιστού, αλλά προτιμά να περάσει από το στάδιο beta. Apple Music για τον Ιστό θα βελτιωθεί σταδιακά τους επόμενους μήνες. Μεταξύ των χαρακτηριστικών που λείπουν προς το παρόν, είναι αδύνατον, για παράδειγμα, η δημιουργία λογαριασμού από τη διεπαφή. Μόνο όσοι έχουν ήδη λογαριασμό μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν.

Αυτό είναι ένα νέο βήμα μετά την αποσύνδεσή του από το iTunes σε Mac για μεγαλύτερη διαφάνεια. Αυτή η νέα εφαρμογή Ιστού είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η εταιρεία Cupertino θέλει Κάντε την Apple Music πιο προσβάσιμη, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι το iTunes είναι ιδιαίτερα αργό στα Windows 10. Ως υπενθύμιση, οι ανταγωνιστές Spotify και Deezer προσφέρουν ήδη μια διαδικτυακή έκδοση που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστή. Αυτό το άνοιγμα της Apple είναι απαραίτητο γνωρίζοντας ότι η εταιρεία βασίζεται σε υπηρεσίες ενόψει της πτώσης των πωλήσεων iPhone.

Τα τελευταία νέα είναι ότι η Apple Music έχει ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια συνδρομητές στο τέλος Ιουνίου 2019. Η Spotify από την πλευρά της είχε 108 εκατομμύρια συνδρομητές που πληρώνουν.

Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στην έκδοση beta της Apple Music στον Ιστό