Η Apple Music για Android μπορεί τελικά να κάνει μετάδοση στο Chromecast

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 18 Νοεμβρίου 2019 στις 15 ώρες 06 λεπτά

Η Apple Music για Android έχει πλέον τη δυνατότητα ροής σε συσκευές Chromecast. Η εφαρμογή εκμεταλλεύεται επίσης την ευκαιρία να κάνει μια αλλαγή, καθώς έχει τώρα μια σκοτεινή λειτουργία, συμβατή με τις ρυθμίσεις του νέου συστήματος Android 10.

Μετά από αρκετές εβδομάδες δοκιμών beta, Apple Music για Android είναι πλέον σε θέση να μεταδώσει τα τραγούδια σας σε όλες τις συσκευές Chromecast. Η υποστήριξη για την τρίτη γενιά τεχνολογίας ροής που αναπτύχθηκε από την Google είναι προφανώς ένα σημαντικό σημείο για πολλούς χρήστες της Apple Music.

Όπως όλες οι άλλες συμβατές εφαρμογές, το κουμπί για το Chromecast βρίσκεται στην επάνω γραμμή της εφαρμογής, δίπλα στο κουμπί αναζήτησης. Κατά την αναπαραγωγή μουσικής, το εικονίδιο Chromecast είναι επίσης ορατό στην οθόνη “Αναπαραγωγή τώρα”. Από τεχνική άποψη, η υποστήριξη του Chromecast σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να ακούτε τη μουσική της Apple από ένα ηχείο Google Home.

Η Apple Music έχει επίσης σκοτεινή λειτουργία

Εκτός από την υποστήριξη του Chromecast, η εφαρμογή διαθέτει πλέον ένα σκοτεινή λειτουργία, συμβατό με τις ρυθμίσεις του νέου συστήματος Android 10. Αυτή είναι η μεγάλη τάση, πολλές εφαρμογές όπως το Gmail, το Chrome και το Instagram έχουν επίσης δικαίωμα σε σκοτεινή λειτουργία. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να αποφύγει η Apple Music.

Η εφαρμογή γνωρίζει επίσης άλλες καινοτομίες. Σας επιτρέπει να συμβουλευτείτε τους στίχους των τραγουδιών, όπως οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ροής όπως το Deezer ή το Spotify. Τελευταία νέα: Η Apple Music προσφέρει επίσης πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω Συντονιστείτε, Radio.com και iHeartRadio. Το Androidpolice αναφέρει ότι η υπηρεσία μπορεί να λάβει έως και 100.000 ραδιοφωνικοί σταθμοί. Αφού απέκτησε πρόσφατα μια έκδοση ιστού, η Apple Music προσπαθεί να καλύψει άλλες υπηρεσίες ροής.

Πηγή: Αστυνομία Android