Η Apple πωλεί τώρα τον ελεγκτή Xbox One, και προφανώς, είναι πιο ακριβό από οπουδήποτε αλλού

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 10 Οκτωβρίου 2019 στις 16 ώρες και 48 λεπτά

Οι συσκευές Apple υποστηρίζουν πλέον τους ελεγκτές Xbox One και PlayStation DualSock 4, οπότε η μάρκα Apple αρχίζει να πουλάει πρώτα. Αλλά η τιμή δεν είναι καθόλου ελκυστική.

Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα το iOS 13 και το MacOS Catalina, τα οποία επιτρέπουν κυρίως στους παίκτες συνδέστε έναν ελεγκτή Xbox One ή PlayStation DualShock 4 μέσω Bluetooth στις συσκευές Apple. Μια ευπρόσδεκτη συμβατότητα, ειδικά με την άφιξη της υπηρεσίας Apple Arcade. Η μάρκα Apple φαίνεται σε κάθε περίπτωση να έχει συνάψει συνεργασία με τη Microsoft από τότε Το Apple Store καλωσορίζει τον επίσημο ελεγκτή Xbox One.

Ένας ελεγκτής Xbox One πουλήθηκε σε υψηλή τιμή από την Apple

Οι παίκτες πρέπει να εκτιμήσουν πολύ την επιλογή της Apple να προσφέρει τον ελεγκτή της Microsoft στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Ο ελεγκτής του Xbox One (και πριν από αυτόν, αυτός του Xbox 360) ήταν πάντα ένα σημείο αναφοράς όσον αφορά την εργονομία και την απόκριση.

Από την άλλη πλευρά, μην περιμένετε μείωση για τον εορτασμό αυτής της άφιξης. Για να αποκτήσετε τον ελεγκτή στο Store, θα σας κοστίσει 59,95 ευρώ όπως αποκαλύπτεται στη σελίδα της Apple, είτε το ανώτερο εύρος ως προς τη δημόσια τιμή που παρατηρείται κανονικά. Η Apple δεν είναι γνωστό ότι κάνει τακτικές προσφορές στο κατάστημά της, μπορούμε μόνο να σας συμβουλεύουμε να κοιτάξετε αλλού. Για παράδειγμα, από την πλευρά του Fnac ή του Amazon, που προσφέρουν τον ελεγκτή με μείωση 25% αυτή τη στιγμή, ή 44,99 ευρώ στην περίπτωση του Fnac, και 44,90 ευρώ σε αυτό του Amazon.

Τέλος, σημειώστε ότι η Apple δεν προσφέρει ακόμη το DualShock 4 προς το παρόν. Δεν είναι γνωστό εάν το τελευταίο θα προσγειωθεί επίσης στο κατάστημα της Apple ή αν ο ανταγωνιστής του θα είναι ο μόνος που θα επωφεληθεί από αυτό το προνόμιο. Τέλος, εάν δυσκολεύεστε να συνδέσετε το gamepad με το υλικό σας, θυμηθείτε ότι υπάρχει ένα σεμινάριο στην επίσημη σελίδα της Apple.

Ασύρματο χειριστήριο Xbox One

Πηγή: Twitter