Η Apple λανσάρει iPadOS και iOS 13.1, δείτε πώς μπορείτε να τα κατεβάσετε

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ενώ η επίσημη κυκλοφορία είχε προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου, το iPadOS είναι ήδη διαθέσιμο για όλα τα συμβατά iPad. Εκτός από αυτό το νέο iPadOS, η Apple κυκλοφορεί επίσης την πρώτη ενημέρωση iOS 13.1 σε συμβατές συσκευές iPhone με ορισμένες βασικές διορθώσεις σφαλμάτων.

Η Apple μόλις ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα τουiPadOS για όλα τα συμβατά iPads. Ενώ η επίσημη κυκλοφορία είχε προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, εδώ είναι ήδη διαθέσιμη. Φέρνει μερικά αναμενόμενα χαρακτηριστικά στη σειρά tablet της Apple. Το πιο προφανές είναι η προσθήκη widget, αυτά τα κουμπιά στην αρχική οθόνη. Αυτά τα νέα widget μπορούν επομένως να εμφανίζονται δίπλα στα συνηθισμένα εικονίδια της εφαρμογής, τα οποία επιτρέπουν λίγο περισσότερη εξατομίκευση και ζωντανεύουν την πολύ στατική αρχική οθόνη του iPad.

Αυτή η πρώτη έκδοση τουiPadOS φυσικά περιλαμβάνει πολλές βελτιώσεις από το iOS 13. Οι πιο αναμενόμενες είναι οι σκοτεινή λειτουργία, ο ενημερώσεις για τους Χάρτες και τη φωτογραφία της Apple, και ακόμη και πράγματα όπως το Υποστήριξη για ελεγκτές Xbox και PS4 για iPad. Η Apple προσθέτει επίσης καλύτερη πλοήγηση και χαρακτήρα που μοιάζει με υπολογιστή στο Safari, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών. Σημειώστε επίσης την ενημέρωση της εφαρμογής Files που διευκολύνει τη διαχείριση αρχείων και φωτογραφιών στο iPad.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή iPhone 11 Pro: Η Apple επιστρέφει στην κορυφή, αλλά σε τι τιμή!

Η Apple εγκαινιάζει αμέσως την ενημέρωση iOS 13.1 για iPhone

Το iPadOS διατίθεται τώρα σε iPad Air 2 ή μεταγενέστερη έκδοση, iPad Pro, iPad πέμπτης γενιάς ή μεταγενέστερη έκδοση ή iPad mini 4 ή μεταγενέστερη έκδοση. Εκτός από αυτό το νέο iPadOS,

Η Apple ανακοινώνει επίσης την ενημέρωση του iOS 13.1 σε συμβατά iPhone. Αυτό διαθέτει μερικές απαραίτητες διορθώσεις σφαλμάτων, αυτοματοποιημένες ενέργειες συντόμευσης Siri, δυνατότητα κοινοποίησης ETA στους Χάρτες Apple και διαχωρισμό δεδομένων για εταιρικές συσκευές.

Μπορείτε να αποκτήσετε iOS 13.1 ή iPadOS επιλέγοντας τις λειτουργίες Ρυθμίσεις > Γενικός > Αναβάθμιση λογισμικού από τη συσκευή σας. Εάν εξακολουθείτε να βρίσκεστε στο δημόσιο προφίλ beta, θα πρέπει να το αφαιρέσετε από τη συσκευή σας για να δείτε το iOS 13.1 ή το iPadOS.