Η Apple κυκλοφορεί το τρίτο beta του macOS Catalina 10.15.1

Η Apple κυκλοφορεί το τρίτο beta του macOS Catalina 10.15.1

μήλο επίσημα κυκλοφόρησε το τρίτο beta του macOS Catalina 10.15.1, ως αποκλειστική ενημέρωση για προγραμματιστές που μπορούν ήδη να κατεβάσουν τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για τις πρώτες δοκιμές.

Η νέα έκδοση του κινητού λογισμικού της Εταιρεία Cupertino μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από τοΚέντρο προγραμματιστών της Apple από χρήστες που εγγράφονται τακτικά στο πρόγραμμα δοκιμών beta της εταιρείας. Εάν έχετε ήδη την προηγούμενη έκδοση beta, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη του macOS Catalina 10.15.1 απευθείας από Επιλογές συστήματος της συσκευής τους Mac. Ωστόσο, η δημόσια έκδοση beta θα διανεμηθεί μέσα στις επόμενες ώρες, όπως είναι τώρα η πρακτική της εταιρείας.

macOS Catalina 10.15.1 beta 3: όλα τα νέα

Το τρίτο beta του macOS 10.15.1 έρχεται μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της πρώτης δοκιμαστικής έκδοσης και μόνο μία ημέρα μετά τη νέα beta του iOS 13.2, iPadOS 13.2, tvOS 13.2 και watchOS 6.1. Αν και αυτή είναι μια μικρή ενημέρωση, με απίθανες σημαντικές αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του Catalina, οι προγραμματιστές έχουν επισημάνει κάποιες μικρές, μικρές αλλαγές. Ανάμεσα σε όλη την υποστήριξη της αρχιτεκτονικής ξεχωρίζει AMD Navi RDNA, εφαρμόστηκε μετά από μια λανθασμένη έναρξη της πρώτης beta, αυξάνοντας έτσι το εύρος των καρτών γραφικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν eGPU.

macos catalina 10.15.1 beta

Μεταξύ των άλλων σημαντικών αλλαγών του τρίτου beta έχουμε νέα emoji που αντικατοπτρίζουν τις νέες προσθήκες που έγιναν σε iOS και iPadOS και μια οθόνη που ζητά από τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο ήχου που έχει καταγραφεί από τη Siri για τη βελτίωση του εικονικού βοηθού.

Όπως πάντα, η συμβουλή δεν είναι να εγκαταστήσετε εκδόσεις beta σε “κρίσιμες αποστολές” ή πρωτεύουσες συσκευές, καθώς υπάρχει η πιθανότητα σφαλμάτων ή δυσλειτουργιών που μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια δεδομένων ή άλλα σφάλματα. Θα ήταν καλύτερο να εγκαταστήσετε όλες τις εκδόσεις beta σε δευτερεύουσες ή μη απαραίτητες συσκευές, διασφαλίζοντας ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών δεδομένων πριν από την ενημέρωση. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, αποκαλύφθηκαν ορισμένα προβλήματα στη διατήρηση της σύνδεσης με συσκευές Bluetooth ενεργές μετά την ενημέρωση στο νέο beta.

Πηγή: AppleInsider