Η Apple θα παρουσιάσει νέα αξεσουάρ για το σύστημα οικιακού αυτοματισμού στο CES 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες 06 λεπτά

Η Apple θα παρουσιάσει νέα αξεσουάρ για το σύστημα οικιακού αυτοματισμού στο CES 2020. Η μάρκα Apple σκοπεύει να επωφεληθεί από την επίσημη επιστροφή της στο σόου του Λας Βέγκας για να επισημάνει νέα προϊόντα και δυνατότητες για το HomeKit της. Ωστόσο, δεν αναμένεται καμία ουσιαστική ανακοίνωση. Χωρίς iPhone ή iPad.

Λογότυπο Apple HomeKit

Μετά από απουσία τουλάχιστον 28 ετών, η Apple επιστρέφει επισήμως στο διάδρομο της CES στο Λας Βέγκας. Η μάρκα μήλων απουσίαζε από την παγκόσμια έκθεση ηλεκτρονικών από το 1992. Για την επιστροφή της, η εταιρεία Cupertino θέλει να εστιάσει την επικοινωνία της γύρω από τον οικιακό αυτοματισμό και το σύστημα HomeKit. Και αυτό θα είναι όλο, καθώς δεν υπάρχει ουσιαστική ανακοίνωση στην ημερήσια διάταξη. Χωρίς iPhone ή iPad.

Ωστόσο, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει στρογγυλή τράπεζα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Θα επικεντρωθεί στην ασφάλεια και το απόρρητο και θα προεδρεύεται από την Jane Horvath, διευθυντή της ιδιωτικής ζωής στην Apple. Οι γνωστοί συμμετέχοντες αναμένεται να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε αυτήν την ανταλλαγή, συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων από το Facebook, Procter και Gamble, Amazon και Google, καθώς και αξιωματούχοι από το FTC, την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: IKEA για επιτάχυνση της κυκλοφορίας φθηνών συνδεδεμένων αντικειμένων

ΤΟ CES του CHIP;

Εκτός από το Έλα-πίσω Apple, αυτό το CES 2020 θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη νέα συμμαχία που σφραγίζεται μεταξύ των διαφόρων παγκόσμιων γίγαντων τεχνολογίας: Connected Home μέσω IP ή CHIP εάν προτιμάτε. Η Apple, η Amazon, η Google και πολλοί άλλοι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρότυπο στον αυτοματισμό του σπιτιού.

Ο στόχος είναι σαφής: ” απλοποιήστε την ανάπτυξη για τους κατασκευαστές και αυξήστε τη συμβατότητα για τους καταναλωτές ». Το Πρωτόκολλο Διαδικτύου (IP) θα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της κοινοπραξίας, η οποία ελπίζει να οδηγήσει σε διασύνδεση συστημάτων οικιακού αυτοματισμού, εφαρμογών για κινητές συσκευές και ειδικών υπηρεσιών cloud από διαφορετικούς κατασκευαστές. Οι τεχνικές προδιαγραφές δεν είναι ακόμη γνωστές, αλλά το CES θα μπορούσε πιθανώς να μας πει περισσότερα.

Επιπλέον, το σαλόνι θα δώσει προφανώς υπερηφάνεια σε τηλεοράσεις νέας γενιάς όπως η LG και η τηλεόρασή της που τρέχει από το ταβάνι. Η Sony θα μπορούσε, από την πλευρά της, που ξέρει πώς να δώσει τις πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Playstation 5. Θα σας πούμε από τις 7 Ιανουαρίου, για τα εγκαίνια του CES 2020!

Πηγή: Gizmochina