Η Apple θα λανσάρει ένα Mac για παίκτες το 2020: μόλις 5.000 $!

Phonandroid : actu Android et High-tech

Mac ή MacBook αφιερωμένο στα παιχνίδια; Αυτή είναι η τρελή φήμη της στιγμής και μπορεί να είναι ότι οι πληροφορίες πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Οι προμηθευτές της Apple δείχνουν ότι η μάρκα της Apple προετοιμάζει την πλήρη είσοδό της στην αγορά υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών, ένα πολύ επικερδές τμήμα στο οποίο είναι προς το παρόν σχεδόν ανύπαρκτο.

Ήδη καλά εδραιωμένη στην αγορά υπολογιστών “Pro”, η Apple ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αυτό των υπολογιστών τυχερών παιχνιδιών με ένα πρώτο μηχάνημα που έχει ήδη ανακοινωθεί για το 2020. Θα ήταν ένα επικίνδυνο στοίχημα για την εταιρεία Cupertino, η οποία έχει τα πάντα να χτίσει. αυτό το τμήμα για να καταστήσει το οικοσύστημα ελκυστικό για τους παίκτες. Αλλά θα ήταν αποφασισμένο να κάνουμε το πρώτο βήμα τον επόμενο χρόνο με ένα νέο μηχανοκίνητο gaming, ακόμη και το ηλεκτρονικό άθλημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Patently Apple, η οποία βασίζεται σε πηγές κοντά σε προμηθευτές Apple της Ταϊβάν.

Η αναφορά δεν προσδιορίζει τον τύπο του υπολογιστή που είναι ακριβώς. Θα μπορούσε να λάβει τη μορφή ενός Macbook παιχνιδιών Mac, iMac ή ευρείας οθόνης με τιμή περίπου 5.000 $. Αυτή είναι περίπου η βασική τιμή του Mac Pro 2019, η οποία ωστόσο μπορεί να φτάσει τα 50.000 $ (62.568 ευρώ στη Γαλλία) για την πιο ισχυρή διαμόρφωση. Εάν αυτές οι φήμες αποδειχθούν σωστές, πολλοί παράγοντες θα ήταν ωστόσο μειονεκτήματα για την Apple. Οι κάρτες γραφικών της Nvidia δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στη σειρά υπολογιστών της εταιρείας για περισσότερα από τρία χρόνια. Και από το macOS 10.14 Mojave, το λειτουργικό σύστημα δεν υποστηρίζει πλέον προγράμματα οδήγησης γραφικών από τη Nvidia. Το τελευταίο, ωστόσο, παραμένει ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην κατηγορία παιχνιδιών PC.

Διαβάστε επίσης: Επανεξέταση του Alienware Area-51m – ο φορητός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού, για πραγματικούς επαγγελματίες

Εάν δεν επανεξετάσει την απόφασή της, η Apple θα αναγκαστεί να ασχοληθεί μόνο με την AMD, αποκόπτοντας από μια καλή βάση δυνητικών πελατών. Υπάρχει επίσης το πρόβλημα της προσφοράς παιχνιδιών στο macOS που είναι προς το παρόν πολύ μικρό σε σύγκριση με τα Windows. Αλλά η Apple έχει τα μέσα – οικονομικά – για να αλλάξει τα πράγματα γνωρίζοντας ότι η εταιρεία επιδιώκει όλο και περισσότερο να διαφοροποιηθεί για να υποστηρίξει την ανάπτυξή της.