Η Apple θα κυκλοφορήσει το Apple Glass, το iPhone SE 2 και το νέο iPad Pro στις αρχές του 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Apple θα μπορούσε να λανσάρει το Apple Glass πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε: Ο Ming Chi Kuo κατανοεί ότι η Apple θα ήταν έτοιμη για το δεύτερο τρίμηνο του 2020. Η μάρκα Apple θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα νέο iPad Pro και το πολυαναμενόμενο iPhone SE 2 στις αρχές του έτους.

Απόδοση καλλιτέχνη γύρω από το Apple Glass / Phonandroid

Η Apple θα μπορούσε να αποκαλύψει το γυαλί της Apple – γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας που θα επέτρεπε στην εταιρεία να αξιοποιήσει επιτέλους τις μακροπρόθεσμες προσπάθειές της – το δεύτερο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με ένα. νέα έκθεση από τον Ming Chi Kuo. Πολλά αναμένονται από αυτό το νέο προϊόν που θα μπορούσε να βασίζεται σε έναν ήδη τεράστιο κατάλογο εφαρμογών ARKit.

Η Apple προετοιμάζεται για την κυκλοφορία των Apple Glass, iPhone SE 2 και νέου iPad Pro

Βασίζει την ανάλυσή του σε ίχνη που απομένουν στον πηγαίο κώδικα του iOS 13 και σε μια έκθεση που είχε ήδη δημοσιεύσει τον Μάρτιο. Προσθέτει ότι η Apple θα συνεργαστεί με κατασκευαστές τρίτων για να κυκλοφορήσει τις πρώτες συσκευές. Μια προσέγγιση που μοιάζει με τη Microsoft σε χαρτί με τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας. Ωστόσο, το έργο παραμένει περιτριγυρισμένο από μια κουλτούρα μυστικότητας που δεν είχαμε δει από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone το 2007.

Αλλά θα πρέπει επίσης να υπάρξουν και άλλες αναμενόμενες καινοτομίες από τις αρχές του 2020. Ο Ming Chi Kuo πιστεύει ότι η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο iPad Pro. Θα είναι εξοπλισμένο με νέους αισθητήρες φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα ToF για ακριβέστερες πληροφορίες σχετικά με το βάθος πεδίου. Δεδομένα που θα μπορούσαν εξίσου να χρησιμοποιηθούν σε κατακόρυφη λειτουργία, για τη δημιουργία, για παράδειγμα, πιο ακριβούς Bokeh, για τη βελτίωση της ακρίβειας της επαυξημένης πραγματικότητας.

Εκτός από αυτό το iPad Pro, περιμένουμε από την Apple να αποκαλύψει επιτέλους το iPhone SE2 της. Σε αντίθεση με τις πρώτες φήμες που το ανακοίνωσαν με μια εμφάνιση εμπνευσμένη από τα iPhone 4, 4S, 5 και 5S, αυτό θα είχε περισσότερες γραμμές που προκαλούν το iPhone 8 και θα ενσωματώνει επίσης ένα τσιπ A13 Bionic.

Πηγή: 9to5Google