Η Apple θα κυκλοφορήσει επτά νέες παραλλαγές iPad το 2019

Phonandroid : actu Android et High-tech

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple ανέπτυξε επτά νέες παραλλαγές iPad για το φθινόπωρο του 2019. Πέντε από αυτές θα μπορούσαν να αφορούν το iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών. Όσο για τα άλλα δύο, θα ήταν ενημερώσεις υλικού του κλασικού iPad, το οποίο θα πρέπει στη διαδικασία να αποκτήσει διαγώνια και να κυμαίνεται από 9,7 έως 10,2 ίντσες.

Η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει έως και επτά νέα iPad πριν από το τέλος του 2019. Η εταιρεία Cupertino υπέβαλε έγγραφα στην Οικονομική Επιτροπή της Ευρασιατικής (ΕΟΚ) για να προετοιμαστεί για την εμπορία επτά δισκίων, αναφέρει η MySmartPrice. Πέντε από αυτές θα μπορούσαν να είναι ενημερώσεις υλικού για το iPad Pro 11in και 12.9in σε διαφορετικές διαμορφώσεις.

Το iPad και το κλασικό iPad θα έφταναν σε νέες εκδόσεις

Για τα άλλα δύο, οι φιλοδοξίες της Apple είναι πιο ασαφείς. Το iPad Air και το iPad Mini είχαν ήδη νέες κυκλοφορίες πρόσφατα, είναι πολύ απίθανο να επηρεαστούν εδώ. Στη συνέχεια παραμένει το κλασικό iPad 9,7 ιντσών. Οι αναφορές έχουν ήδη προτείνει για εβδομάδες ότι θα μπορούσε να φτάσει στα 10,2 ή / και 10,5 ίντσες σύντομα. Θα πρέπει να περιμένουμε την ομιλία του Σεπτεμβρίου 2019 να έχει επίσημες πληροφορίες και τελικά να έχει μια καθαρή καρδιά.

Διαβάστε επίσης: Η Apple θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα πτυσσόμενο iPad 5G

Πριν από λίγες εβδομάδες, κινεζικά μέσα ενημέρωσης που δήλωσαν ότι βασίζονταν σε πηγές κοντά στις γραμμές παραγωγής της Apple διαβεβαίωσαν ότι η μάρκα της Apple είχε αναπτύξει iPad 7 10 ιντσών. Η μαζική παραγωγή θα είχε ξεκινήσει κάποια στιγμή τον Ιούλιο του 2019. Όπως και τα iPhone του τρέχοντος έτους, αυτό το μοντέλο δεν θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία 3D Touch αλλά με μια νέα έκδοση του Haptic Touch, η αντικατάστασή του η οποία έχει ήδη δοκιμάστηκε πέρυσι στο iPhone XR.

Πηγή: MySmartPrice