Η Apple ετοιμάζει μια φτηνή αντικατάσταση για το iPhone SE για το 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Apple αναμένεται να λανσάρει ένα iPhone αρχικού επιπέδου, σύμφωνα με αυτό που ήταν το iPhone SE την εποχή του, την άνοιξη του 2020. Η εταιρεία Cupertino θέλει να ανακτήσει το μεσαίο τμήμα για να ανακτήσει το μερίδιο αγοράς ενώ Οι premium πωλήσεις iPhone πέφτουν κατακόρυφα.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τις φήμες που ανέφεραν ένα πιθανό iPhone SE 2 το επόμενο έτος, οι πληροφορίες εξακολουθούν να κερδίζουν πίστωση με μια νέα αναφορά από τη σοβαρή ιαπωνική έκδοση Nikkei. Σύμφωνα με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, η Apple αναπτύσσει πράγματι διάδοχο του iPhone SE και θα πρέπει να κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2020.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει διάδοχο του iPhone SE

Η συσκευή θα πρέπει να εμπνέει πολύ από το iPhone 8 όσον αφορά το σχεδιασμό, ιδίως με οθόνη LCD 4,7 ιντσών. Αλλά κάτω από την κουκούλα, θα πρέπει να επωφεληθεί από τα ίδια εξαρτήματα με το iPhone 11, δηλαδή το τελευταίο SoC A11. Η Nikkei αναφέρει επίσης έναν μόνο αισθητήρα φωτογραφιών στο πίσω μέρος, καθώς και 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Αυτό το κινητό θα επιτρέψει στην Apple να ανακτήσει το μερίδιο αγοράς της, η οποία έχει υποχωρήσει τους τελευταίους μήνες στην κατάταξη των πωλήσεων smartphone (ξεπεράστηκε από την Huawei και την Oppo, η Xiaomi δεν είναι μακριά). Στοχεύει σαφώς στο μεσαίο εύρος του διαγωνισμού, ιδίως από τη Samsung, τη Huawei και τη Xiaomi. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν αυτό το “iPhone 8s” ή “iPhone SE 2” θα κυκλοφορήσει διεθνώς ή μόνο σε αγορές με μεγάλες δυνατότητες όπου η Apple αντιμετωπίζει ιδιαίτερα δυσκολίες, όπως η Κίνα και η Ινδία. Η εταιρεία Cupertino θα μπορούσε να μπεί στον πειρασμό να διατηρήσει το iPhone XR και την αντικατάστασή του για αυτό το έτος ως επίπεδο εισόδου μαζί μας για να διατηρήσει τα περιθώριά του.

Το iPhone SE, που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2016, ήταν επιτυχημένο επειδή σας επέτρεψε να εφοδιαστείτε με ένα iPhone με λιγότερα. Για όσους δεν μπορούν να κάνουν χωρίς iOS και δεν χρειάζονται απαραίτητα απίστευτο υλικό, ήταν μια εξαιρετική λύση.

Πηγή: Nikkei