Η Apple επισκευάζει τα iPhone 6s και 6s Plus που δεν εκκινούνται πλέον δωρεάν

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ο γίγαντας Cupertino ανακάλυψε ότι ένα μέρος θα μπορούσε να εμποδίσει την εκκίνηση των iPhone 6s και 6s Plus. Η εταιρεία ξεκινά ένα δωρεάν πρόγραμμα επισκευής για την επίλυση του προβλήματος.

Εάν στην Apple, το iPhone 11, το iPhone 11 Pro και το iPhone 11 Pro Max βρίσκονται στο επίκεντρο των ειδήσεων τις τελευταίες εβδομάδες, η μάρκα Apple δεν ξεχνά τα παλιά της μοντέλα. Η απόδειξη με το έναρξη ενός δωρεάν προγράμματος επισκευής για iPhone 6S και iPhone 6S Plus. Δύο μοντέλα που ξεκινούν μέχρι σήμερα, από την κυκλοφορία τους τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο σειριακός αριθμός είναι αρκετός για να προσδιορίσει εάν το iPhone 6s σας επηρεάζεται από το πρόβλημα.

Ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των smartphone θα είναι καθησυχασμένοι, αυτό δεν είναι άλλη μια συστροφή στην περίπτωση των εκρήξεων του iPhone 6. Το πρόγραμμα επισκευής αφορά ένα λιγότερο επικίνδυνο ελάττωμα, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ ενοχλητικό: χωρίς εκκίνηση τηλεφώνου. Τα καλά νέα είναι ότι η Apple έχει προσδιορίσει σαφώς το παραβατικό στοιχείο. Επιπλέον, το σφάλμα αφορά μόνο iPhone που κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου 2019. Ακολουθεί η δήλωση της μάρκας:

«Η Apple έχει αποφασίσει ότι ορισμένες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus ενδέχεται να μην ενεργοποιηθούν λόγω ενός στοιχείου που θα μπορούσε να αποτύχει. Αυτό το ζήτημα επηρεάζει μόνο συσκευές με συγκεκριμένο σειριακό αριθμό που κατασκευάστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2018 και Αυγούστου 2019. “

Επομένως, αυτό το ελάττωμα δεν επηρεάζει όλα τα iPhone 6 και 6S. Ωστόσο, η Apple δεν παρέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω στοιχείο, ούτε υποδεικνύει τον αριθμό των συσκευών που επηρεάζονται. Για να μάθετε αν το δικό σας είναι ένα από τα ατυχή, είναι πολύ απλό. Απλώς συνδεθείτε στον ιστότοπο της Apple και εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής σας. Ανάλογα με το αποτέλεσμα, η εταιρεία θα το επισκευάσει δωρεάν.

Πηγή: The Verge