Η Apple από την Foxconn για να συζητήσει τα προβλήματα του iPhone X

Η Apple από την Foxconn για να συζητήσει τα προβλήματα του iPhone X

Ο επικεφαλής λειτουργός της Apple θα επισκεφθεί σύντομα Foxconn να συζητήσω iPhone X. Το melaphonino βρίσκεται στην πραγματικότητα στο επίκεντρο πολλών εσωτερικών αντιπαραθέσεων από σήμερα η παραγωγή προχωρά αργά. Για τις 3 Νοεμβρίου, την ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος, μόνο 3 εκατομμύρια συσκευές θα είναι διαθέσιμες αν όλα πάνε καλά. Προφανώς η Apple το ανησυχεί πολύ.

iPhone X, Jeff Williams από την Foxconn για να συζητήσουν διάφορα προβλήματα παραγωγής

Το προϊόν είναι εξαιρετικά όμορφο αλλά δύσκολο να φτιαχτεί. ο Οθόνη Samsung OLED Έχει συγκεκριμένες καμπύλες στο πάνω μέρος χρήσιμο για την εισαγωγή του πολύ μικρού πλαισίου στο οποίο υπάρχουν οι αισθητήρες. Το ίδιο σύστημα Αναγνωριστικό προσώπου ενεργεί χάρη στο συνδυασμό διαφορετικών αισθητήρων του οποίου η διαθεσιμότητα δεν είναι πάντα εγγυημένη. Υπήρξε επίσης συζήτηση για προβλήματα σχετικά με τα προεκτυπωμένα κυκλώματα των κεραιών. Εν ολίγοις, αυτό το iPhone X είναι ένα πρόβλημα για την Apple.

Οι πωλήσεις των iPhone 8 και iPhone 8 Plus δεν προχωρούν καλά. Ο χρήστης γνωρίζει τώρα ότι πρόκειται για προϊόντα που κυκλοφόρησαν μόνο για να «σπάσουν» την αναμονή και ότι η πραγματική κορυφή θα φτάσει στις 3 Νοεμβρίου. Είναι επομένως σημαντικό για την Apple να μπορεί να πουλήσει πολλά. Θα συζητηθούν όλα τα διάφορα χρήσιμα σχέδια για να μπορέσουμε να επιλύσουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να αυξήσουμε τον κύκλο παραγωγής του προϊόντος.

[trovaprezzi prodotto=’iPhone 8′]