Η Apple αγωνίζεται με την αντικατάσταση των μπαταριών iPhone

Όπως τώρα σχεδόν όλοι θα γνωρίζουν, η Apple αποφάσισε πρόσφατα, ακολουθώντας το περίφημο ζήτημα που σχετίζεται με την απόδοση του iPhone, να μειώσει την τιμή αντικατάστασης της μπαταρίας, η οποία περνά από 89,00 € έως 29,00 € έως τον Δεκέμβριο του 2018. Προφανώς πολλοί πήγαν στα φυσικά καταστήματα για να επωφεληθούν από την εξαιρετική προσφορά. Όπως αναμενόταν, ωστόσο, η εταιρεία αρχίζει να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τους χρόνους αναμονής.

Η Apple τρέχει για κάλυψη

Σε ορισμένες χώρες, στην πραγματικότητα, η χρονική περίοδος μπορεί επίσης να αγγίξει το i 7 ημέρες, που είναι προφανώς πάρα πολλά για να αντικαταστήσουν ένα απλό εσωτερικό στοιχείο. Από την άλλη πλευρά, τα πραγματικά προβλήματα δεν προέρχονται αποκλειστικά από τη δυσκολία της λειτουργίας, αλλά από την υπερβολική ποσότητα συσκευών προς επισκευή. Κατά συνέπεια, το ίδιο μήλο, αποφάσισε να εμπλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, προκειμένου να μειώσει το χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος πόρος στον οποίο η εταιρεία Cupertino αποφάσισε να βασιστεί, προέρχεται από τους υπαλλήλους της AppleCare. Ο τελευταίος έχει στην πραγματικότητα το καθήκον να εργάζεται εξ αποστάσεως, αλλά αυτό το πρόβλημα ανάγκασε την εταιρεία να τα μεταφέρει στο φυσικά καταστήματα.

Περαιτέρω βοήθεια θα προέλθει από εταιρείες τρίτων, οι οποίες θα πληρωθούν από την Apple για την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας αντικατάστασης. Οι δρόμοι που ακολουθούν φαίνεται να είναι οι σωστοί και μπορούν να φέρουν μόνο πλεονεκτήματα. Έτσι, τις επόμενες μέρες θα πρέπει να ξεκινήσουν συντομεύστε τους χρόνους αναμονής και η αντικατάσταση θα μπορούσε συνεπώς να γίνει αμέσως.

ΠΗΓΗ: 9to5mac