Η Amazon λέει ότι έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων Χριστουγέννων

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 6 Ιανουαρίου 2020 στις 10 ώρες και 20 λεπτά

Η Amazon ισχυρίζεται ότι έχει σπάσει πολλά ρεκόρ χάρη στον ενθουσιασμό για το Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η εταιρεία του Jeff Bezos ανακοινώνει συγκεκριμένα ότι έχει πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια προϊόντα με σφραγίδα με την Amazon, συμπεριλαμβανομένων των ηχείων Echo. Στη διαδικασία αυτή, ο διαδικτυακός γίγαντας πωλήσεων αποκάλυψε πολλά επιθετικά στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητά του στον κόσμο.

Η περίοδος των διακοπών ήταν και πάλι πολύ επικερδής, ανακοίνωσε η Amazon κατά τη δημοσίευση της τριμηνιαία αποτελέσματα. «Αυτή η περίοδος διακοπών ήταν καλύτερη από ποτέ χάρη στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας σε όλο τον κόσμο. Εκ μέρους όλων των Αμαζονίων, ευχόμαστε σε όλους καλές διακοπές και ένα υπέροχο νέο έτος 2020 “ λέει ο Jeff Bezos, ιδρυτής της Amazon.

Διαβάστε επίσης: Όλο και περισσότεροι Γάλλοι μεταπωλούν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους στο Διαδίκτυο

Η Amazon παρουσιάζει τα κορυφαία ηλεκτρονικά προϊόντα για τα Χριστούγεννα του 2019

Αναμεταξύ τα καλύτερα προϊόντα ηλεκτρονικής πώλησης τα Χριστούγεννα του 2019, βρίσκουμε συγκεκριμένα το Echo Dot, το Fire TV Stick, το Echo Show 5 και το ρομπότ Roomba 675 κενό από το iRobot. Σημειώστε επίσης τη δημοτικότητα των καρτών Micro SD Samsung 128 GB και των συνδεδεμένων βυσμάτων Amazon. Σε αντίδραση σε αυτό το ενθουσιώδες δελτίο τύπου, η δράση του χρηματιστηρίου του ομίλου ξεπέρασε τα 1.880 δολάρια την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου.

Στο δελτίο τύπου της, η Amazon ανακοίνωσε επίσης ότι είχε προσλάβει 250.000 εποχιακές θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης για τη διαχείριση της εισροής των διακοπών στο τέλος του έτους. Συνολικά, Η εταιρεία απασχολεί τώρα 750.000 άτομα παγκοσμίως. Από αυτούς, 19.000 υπάλληλοι έχουν προαχθεί τον τελευταίο χρόνο.

Η Amazon χαιρετίζει επίσης την επιτυχία της συνδρομής Prime. Περισσότεροι από 5 εκατομμύρια νέοι πελάτες έχουν εγγραφεί στο Prime μέσα σε μία εβδομάδα, υπογραμμίζει τον αμερικανικό όμιλο. Τέλος, η εταιρεία σημειώνει την αυξανόμενη επιτυχία της 24ωρης υπηρεσίας παράδοσης. “Ο αριθμός των αντικειμένων που παραδόθηκαν με Prime Free One-Day και Prime Free Same-Day Delivery σχεδόν τετραπλασιάστηκε σε σύγκριση με το 2018” Λέει ο Amazon. Έχετε παραγγείλει τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας στον ιστότοπο; Βρίσκεστε σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.