Η Amazon θα ξεκινήσει την πλατφόρμα παιχνιδιών συνεχούς ροής το 2020

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 22 Νοεμβρίου 2019 στις 17 ώρες και 20 λεπτά

Η Amazon θα ξεκινήσει την πλατφόρμα παιχνιδιών συνεχούς ροής το 2020. Σύμφωνα με μια έκθεση CNET που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, ο γίγαντας του διαδικτύου θα μπορούσε επίσης να ενσωματώσει το Twitch στη μελλοντική του υπηρεσία.

Ενώ το Google Stadia μόλις βίωσε μια κυκλοφορία που περιγράφεται ως μνημειακό flop, ένα άρθρο του CNET αναφέρει ότι η Amazon θα μπορούσε με τη σειρά της να ξεκινήσει σε cloud gaming με τη δική της πλατφόρμα ήδη από το 2020. Οι προσκλήσεις για εφαρμογές που είχαν ήδη δημοσιευτεί στον Ιστό είχαν ήδη έδωσε κάποιες ενδείξεις για τις προθέσεις του Αμαζονίου. Ο γίγαντας του διαδικτύου ήθελε να προσλάβει προσωπικό για ” νέα πρωτοβουλία “ στην ομάδα AWS της, Amazon Web Service, το τμήμα του ομίλου που ειδικεύεται στο cloud computing.

Οι συνάδελφοί μας στο The Verge πήραν επίσης μια άλλη πρόσφατη διαφήμιση για να βρουν ένα ” Κύριος ηγέτης προϊόντων », διαχειριστής προϊόντων, για λογαριασμό ” νέα πρωτοβουλία AWS Gaming ». Η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία, αλλά εξακολουθεί να περιέχει μια δήλωση από την Amazon που λέει πολλά για τις φιλοδοξίες της εταιρείας: ” Πιστεύουμε ότι η εξέλιξη που ξεκίνησε με κοινότητες γύρω από μηχανές arcade, έχει εξελιχθεί σε ατμό και esports σήμερα και θα συνεχιστεί σε ένα μέλλον όπου όλοι είναι παίκτες και πού όλοι οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν, να ανταγωνιστούν, να συνεργαστούν και να συνδεθούν με άλλους σε μαζική κλίμακα ».

Τον Ιανουάριο του 2019, το πρακτορείο ειδήσεων The Information ανακάλυψε επίσης δύο ρητές ανακοινώσεις από την Amazon για να βρει δύο μηχανικούς που ειδικεύονται στο “Σύννεφο παιχνίδι “με το ακόλουθο μήνυμα:” Η Amazon θέλει να προωθήσει νέες συνήθειες, ιδίως με παιχνίδια ροής ».

Διαβάστε επίσης: Το Twitch εγκαινιάζει το δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Twitch Studio

Γιατί είναι σωστό το Amazon να μπει σε gaming cloud;

Είναι δύσκολο να σκεφτούμε την Amazon ως εταιρεία τυχερών παιχνιδιών, αλλά ο γίγαντας λιανικής διαθέτει την εμπειρία και την υποδομή για να αναπτύξει μια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών cloud. Με το AWS, η αμερικανική εταιρεία επωφελείται από σημαντική τεχνογνωσία στη ροή και τη φιλοξενία διακομιστών. Ως υπενθύμιση, η Epic Games χρησιμοποιεί το AWS για να φιλοξενήσει τους διακομιστές του Fortnite.

Επιπλέον, η Amazon κατέχει το Twitch, τον ηγέτη στο streaming gaming. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Η αμερικανική εταιρεία θα ήθελε να προσθέσει την πλατφόρμα ροής βίντεο στη μελλοντική υπηρεσία cloud gaming, όπως αυτό που θέλει να κάνει η Google με το Youtube και το Stadia. Το Twitch είναι ένα εξαιρετικό βαρόμετρο για να μάθετε ποια δημοφιλή παιχνίδια προσελκύουν πλήθος. Χάρη στο Twitch, η Amazon θα έχει πολύτιμες ενδείξεις για την ανάπτυξη αποκλειστικών τίτλων ικανών να κολλούν παίκτες στις οθόνες τους.

Επιπλέον, δεν είναι η πρώτη φορά που η Amazon δοκίμασε το cloud gaming. Το 2014, οι ομάδες του Amazon Games Studios είχαν αναπτύξει αυτό το μικρό παιχνίδι όπου έπρεπε να κρατήσετε ένα κάστρο και να πολεμήσετε ενάντια σε ορδές εχθρών. Ο τίτλος έτρεξε σε ένα tablet Amazon Fire και μεταδόθηκε απευθείας από το cloud του Amazon. 5 χρόνια αργότερα, η εταιρεία πρέπει να έχει κρίνει ότι η τεχνολογία cloud ήταν αξιόπιστη και αρκετά ώριμη για να προσφέρει μια υπηρεσία που αξίζει το όνομα.

Πηγή: CNET