Η Amazon δημιουργεί μια πλατφόρμα όπου οι εκπαιδευτικοί μπορούν να πουλήσουν τα μαθήματά τους

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Amazon ανακοινώνει την έναρξη του Ignite την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου. Το Ignite είναι μια πλατφόρμα αφιερωμένη στους εκπαιδευτικούς στην οποία μπορούν να πουλήσουν τα μαθήματά τους. Η Amazon βλέπει το Ignite ως έναν καλό τρόπο για τους εκπαιδευτικούς να ανταποκριθούν.

Η Amazon συνεχίζει να προσπαθεί να διαφοροποιηθεί ξανά και ξανά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε ορισμένες εξαιρετικά σοβαρές μετακινήσεις, όπως η πώληση προϊόντων που έχουν λήξει. Σε κάθε περίπτωση, ο Τζεφ Μπέζος και οι ομάδες του δεν έχουν εξαντληθεί ιδέες. Μετά τη δημιουργία του Echo Loops, ενός συνδεδεμένου δακτυλίου νέας γενιάς, η Amazon αντιμετωπίζει την εκπαίδευση. Ο διαδικτυακός γίγαντας ξεκίνησε αυτήν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου μια νέα πλατφόρμα που ονομάζεται Ignite.

Με το Ignite, η Amazon δίνει στους εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να πουλήσουν τα μαθήματά τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η αμοιβή έχει ήδη καθοριστεί από την αμερικανική εταιρεία. Για κάθε πώληση, ο δάσκαλος τσέπες 70% του συνολικού ποσού και το Amazon 30%. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, σε τιμή πώλησης 2,99 €, η εταιρεία θα πάρει μόνο 30 σεντ ευρώ. Μόλις μεταφορτωθεί το περιεχόμενο, το Amazon εκτελεί μια πλήρη ανάλυση στο ” να προστατεύσει τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών και να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες ».

Αυτή η διόρθωση δοκιμών μπορεί να διαρκέσει έως και 48 ώρες και επιτρέπει στην Amazon να εγγυηθεί την αυθεντικότητα και την ποιότητα του εγγράφου. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα μάθημα, μπορείτε να φιλτράρετε την αναζήτησή σας ανά τάξη, θέμα και θέμα όπως η επιστήμη, η τεχνολογία και οι παραστατικές τέχνες, για παράδειγμα. Επιπλέον, θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε μια σύντομη προεπισκόπηση του εγγράφου και η διαβούλευση με τις απόψεις προηγούμενων πελατών.

Για να διαβάσετε επίσης : Socratic – η εφαρμογή που κάνει την εργασία για μαθητές

Οικονομική βοήθεια για εκπαιδευτικούς

Όπως επισημαίνει η Amazon, Η πλατφόρμα Ignite θα μπορούσε, αφενός, να βοηθήσει τους αρχάριους εκπαιδευτικούς να δημιουργήσουν γρήγορα μαθήματα. Από την άλλη πλευρά, θα επιτρέψει στους έμπειρους δασκάλους να ” κερδίστε χρήματα με την εργασία που έχει ήδη γίνει ».

Φυσικά, το Amazon Ignite δεν είναι ο πρώτος οργανισμός που προσφέρει μαθήματα, σχέδια προόδου και άλλο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Η αμερικανική εταιρεία θα βασιστεί ίσως στην κίνηση που δημιουργείται από αυτή τη νέα πλατφόρμα για να πουλήσει περισσότερα προϊόντα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, όπως για παράδειγμα βιβλία ή φορητούς υπολογιστές διακοπών.

Πηγή: Engadget