Η Amazon αποσύρει την εφαρμογή της από το κατάστημα των Windows

Η Amazon αποσύρει την εφαρμογή της από το κατάστημα των Windows

Μετά τις πρώτες κινήσεις σχετικά με την παρουσία της εφαρμογής Amazon στο κατάστημα των Windows, εδώ προέκυψε το πρόβλημα επειδή η προαναφερθείσα εφαρμογή δεν ήταν προφανώς εγκατεστημένη στις οικιακές συσκευές της Microsoft, δεδομένης της αδυναμίας αναζήτησης αυτού του χρήσιμου λογισμικού. Σύμφωνα με την ίδια την Amazon, η κίνηση ήταν σκόπιμη λόγω ενός προσωρινού προβλήματος που θα είχε επιλυθεί με την πάροδο του χρόνου.

[amazonjs asin=”B016N0T23Q” locale=”IT” title=”Microsoft Lumia 950 Smartphone, 32 GB, Nero Italia”]

Ωστόσο, η εφαρμογή κατά την παραβατική περίοδο ήταν δυνατή η λήψη μέσω του άμεσου συνδέσμου έως την επανεισδοχή της στην αγορά. Από σήμερα, ωστόσο, το λογισμικό δεν μπορεί να ληφθεί ξανά είτε μέσω του καταστήματος είτε από τον επίσημο ιστότοπο του γνωστού διαδικτυακού καταστήματος. Η ομιλία δεν ισχύει για όσους έχουν ήδη εγκαταστήσει αυτό το πρόγραμμα στο τερματικό τους ή για εκείνους που το έχουν ήδη κατεβάσει τους προηγούμενους μήνες. Για αυτούς, είναι πάντα δυνατό να το εγκαταστήσετε ξανά μέσω της ενότητας My Collection του Windows Store.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για οριστικό αποχαιρετισμό από την Amazon ή απλό αντίο, λόγω προβλημάτων που δεν είναι ακόμη άγνωστα σε εμάς, σίγουρα εάν η υπηρεσία αυτή καταργηθεί, θα εμφανιζόταν σοβαρή και δυσάρεστη έλλειψη μπροστά σε όλους τους χρήστες που χρησιμοποιούν μια συσκευή με Windows 10 ή Windows Phone, αναγκάζοντας τους χρήστες να κάνουν άλλα πράγματα για να συνεχίσουν τις online αγορές τους.