Η AliExpress ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα στη Μαδρίτη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η AliExpress άνοιξε το πρώτο της φυσικό κατάστημα στην Ευρώπη, στην πόλη της Μαδρίτης (Ισπανία). Υποσχόμενος δώρα για τους πρώτους 500 πελάτες, η κινεζική εταιρεία κατάφερε να προσελκύσει σχεδόν 3.000 άτομα στα εγκαίνια αυτήν την Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019.

Η AliExpress άνοιξε τις πόρτες του πρώτου φυσικού καταστήματός της στο εμπορικό κέντρο Intu Xanadú που βρίσκεται στη Μαδρίτη, αναφέρουν οι συνάδελφοί μας από το El Pais. Δεν είναι τυχαίο. Η Ισπανία είναι η τρίτη πιο σημαντική διεθνής αγορά για το AliExpress.

Η AliExpress άνοιξε ένα φυσικό κατάστημα στη Μαδρίτη: 760 m², 1000 προϊόντα και 60 μάρκες

Με την ευκαιρία αυτή, ο κινεζικός ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου έχει προσφέρονται smartphone, ηλεκτρικά σκούτερ και αξεσουάρ όλων των ειδών στους πρώτους 500 πελάτες που περνούν από τις πόρτες του καταστήματος. Χωρίς έκπληξη, η λειτουργία προσέλκυσε πολλούς καταναλωτές. Σχεδόν 3.000 άτομα συγκεντρώθηκαν μπροστά στις πόρτες του AliExpress Plaza αυτήν την Κυριακή.

Διαβάστε επίσης: Το AliExpress ανοίγει σε ευρωπαίους πωλητές για να ανταγωνιστούν την Amazon και το eBay

Για να πάρουν το δώρο τους πριν από τους άλλους, μερικοί κάμπινγκ ακόμη και δύο νύχτες στη σειρά μπροστά από το κατάστημα. Δυστυχώς, το σήμα δεν επέτρεψε στους περίεργους να επιλέξουν την παρτίδα τους. Ήθελα ένα σκούτερ, αλλά δεν θα με άφηναν να επιλέξω το δώρο. Θα μου δώσουν ένα smartphone » λυπάται για έναν άντρα που έφτασε την Παρασκευή το πρωί.

“Η συμμετοχή ξεπέρασε πολύ τις προσδοκίες μας” λέει ο Eduardo Pisa, επιχειρησιακός διευθυντής της AliExpress. Ο διευθυντής πιστεύει ότι οι καταναλωτές είναι περίεργοι να ανακαλύψουν μια φυσική έκδοση του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. “Αλλά προφανώς τα δώρα βοηθούν στην ενθάρρυνση του πλήθους” παραδέχεται. Προς το παρόν, το κατάστημα 760 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει κυρίως ηλεκτρονικά. Υπάρχουν περισσότερα από 1000 διαφορετικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων συνδεδεμένα βραχιόλια, drone, ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ ή τηλέφωνακαι περίπου εξήντα μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των Huawei και Xiaomi. Ένα τμήμα της επιφάνειας προορίζεται για βιντεοπαιχνίδια.

Σύντομα ένα φυσικό κατάστημα AliExpress στη Γαλλία;

Αυτή η πρώτη φυσική παραλλαγή επιτρέπει στο AliExpress να δοκιμάσει την ελκυστικότητα των Ευρωπαίων για την ιδέα. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άλλα καταστήματα θα μπορούσαν να ανθίσουν στην ήπειρο τα επόμενα χρόνια. ” Πρώτα θα δούμε πώς λειτουργεί το μοντέλο στη Μαδρίτη πριν αποφασίσουμε » ο Ruben Bautista, επιχειρησιακός διευθυντής του ιστότοπου. Τι πιστεύετε για την πρωτοβουλία; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.

Πηγή: El Pais