Η τελευταία ενημέρωση YouTube για iOS προσφέρει υποστήριξη για το iMessage

Το YouTube για iOS αρχίζει να εφαρμόζει το προσαρμοστικό πρόγραμμα αναπαραγωγής

Google μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του YouTube στο Apple App Store για την εφαρμογή του iOS. Η ενημερωμένη εφαρμογή προσθέτει μερικές νέες δυνατότητες που ορισμένοι θα βρουν σίγουρα χρήσιμες.

Χάρη στην άφιξη αυτής της τελευταίας ενημέρωσης, από τώρα η εφαρμογή YouTube για iOS έχει επιτέλους υποστήριξη διαφημίσεων iMessage: Οι χρήστες μπορούν πλέον να μοιράζονται βίντεο πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ. Επιπλέον, όλα τα βίντεο που λαμβάνονται στη συνομιλία iMessage μπορούν να προβληθούν απευθείας στην εφαρμογή Google, χωρίς να χρειάζεται να φύγετε από την πλατφόρμα βίντεο για να διαβάσετε τις συνομιλίες.

Η κοινή χρήση βίντεο στο iMessage είναι πολύ εύκολη, απλώς αγγίξτε το κουμπί “ΜερίδιοΚαι ορίστε την αντίστοιχη επιλογή για να στείλετε το σύνδεσμο YouTube στην γνωστή εφαρμογή συνομιλίας. Επιπλέον, η Google έχει εφαρμόσει μια νέα κίνηση που θα επιτρέπει στους χρήστες του YouTube σε συσκευές iOS για να αφαιρέσετεσύροντας αριστερά ή δεξιά, βίντεο από λίστες αναπαραγωγής δημιούργησαν.

Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στην τελευταία ενημέρωση, οπότε φροντίστε να συγχρονίσετε με το YouTube αριθμός έκδοσης 12.38 και θα επωφεληθείτε από αυτό που προσφέρουν αυτές οι αλλαγές όσον αφορά τη λειτουργικότητα.

Ακολουθεί το επίσημο changelog στο App Store:

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 12.38

• Προστέθηκε υποστήριξη iMessage
• Σύρετε για να αφαιρέσετε βίντεο από τις λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει