Η παρουσία της τριπλής κάμερας στο iPhone X Plus είναι όλο και λιγότερο πιθανή

Το iPhone X Plus θα είναι το μεγαλύτερο, πιο όμορφο και best-seller μοντέλο

Οι κορυφαίοι ειδικοί στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας είναι πεπεισμένοι ότι από τώρα έως το επόμενο έτος ο αριθμός των smartphone που είναι εξοπλισμένα με σύστημα διπλής και τριπλής κάμερας θα αυξηθεί εκθετικά. Για να διασφαλίσουμε αξιοπρεπή ποιότητα εικόνας σε smartphone, δεν είναι δυνατόν να αυξήσετε πάρα πολύ το μέγεθος του αισθητήρα.

Το smartphone θα γίνει τόσο συχνά που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Για αυτόν τον λόγο, ο συνδυασμός του κύριου αισθητήρα με την υποστήριξη άλλων αισθητήρων είναι η απλούστερη και φθηνότερη μέθοδος για την αύξηση της ποιότητας των φωτογραφιών. Παρά τις φήμες όμως φαίνεται ότι iPhone X Plus δεν διαθέτει φωτογραφικό σύστημα 3 αισθητήρων επιλέγοντας μια παραδοσιακή διπλή κάμερα.

iPhone X Plus: δεν υπάρχει τριπλή κάμερα;

κάμερα στο iPhone
κάμερα στο iPhone

Επί του παρόντος, η συσκευή αναφοράς όταν μιλάμε για τριπλή κάμερα είναι Huawei P20 Pro. Οι εικόνες που τραβήχτηκε από τη συσκευή εγγυώνται ανώτερη ποιότητα εικόνας και η λύση που βρήκε η Huawei δεν είναι τόσο κακή όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Πράγματι, είναι μια από τις πιο όμορφες συσκευές στην αγορά. Παρά τις εγκαταστάσεις, η Apple δεν θα ακολουθήσει τα βήματα του κατασκευαστή και την επόμενη κορυφαία γκάμα Το iPhone X Plus θα έχει μόνο μια διπλή κάμερα.

Πιθανότατα πριν κάνει ένα τόσο σημαντικό άλμα, η Apple θα περιμένει τα μελλοντικά iPhone του 2019 για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο αυτήν την τεχνολογία. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι από την Apple η εισαγωγή των τελευταίων ειδήσεων μόλις φτάσουν στην αγορά, επομένως όλα είναι φυσιολογικά.

Πηγή | BRG