Η οθόνη Galaxy S9 εμφανίζεται στο βίντεο

Η οθόνη Galaxy S9 εμφανίζεται στο βίντεο

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες μέσω του Weibo – του γνωστού κινεζικού κοινωνικού δικτύου – ένα βίντεο που δείχνει το πολυαναμενόμενο Galaxy S9 κατά τη διάρκεια των πρώτων δοκιμών ευαισθησίας και αντιδραστικότητας στην οθόνη. Η μονάδα που παρουσιάζεται φαίνεται να έχει το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό της Galaxy S8 και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ιδιαίτερα υψηλή αντιδραστικότητα, δεδομένου ότι είναι μόνο ένα δείγμα που ακόμα δοκιμάζεται, περιμένοντας το επίσημη παρουσίαση.

Δυστυχώς το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube Είναι σαφώς σύντομο, αλλά μας επιτρέπει να καταλάβουμε ότι το νέο κορυφή της σειράς 2018 Η Samsung θα διαθέτει οθόνη με ανάλυση ίση με (ή υψηλότερη) από αυτήν του τρέχοντος smartphone. Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση – την οποία σας υπενθυμίζουμε ότι έχετε προγραμματιστεί για τα τέλη Φεβρουαρίου με την ευκαιρία της έναρξης του Mobile World Congress 2018 – πολλές πληροφορίες είναι ήδη γνωστές στο Galaxy S9.

Μερικές σημαντικές λεπτομέρειες για το φωτογραφικός τομέας συσκευή, η οποία πιθανότατα θα μπορεί να εγγράφει βίντεο σούπερ αργή κίνηση χάρη στους νέους αισθητήρες ISOCELL. Αν και είναι πραγματικά δύσκολο να το δούμε λόγω του χαμηλού φωτισμού, ορισμένα στοιχεία στο βίντεο φαίνεται να υποστηρίζουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησε η FCC. Στην πραγματικότητα, η θέση του πλαϊνά φυσικά κουμπιά, που θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που αναφέρεται στα επίσημα σχήματα, και η τοποθεσία για την παραγωγή της συσκευής, η οποία θα πρέπει να αντιστοιχεί στο Βιετνάμ, όπως αναμένεται από την αναφερόμενη τεκμηρίωση.

Δεν έχουμε ακόμα επιβεβαιώσειςδιεπαφή χρήστη το οποίο θα υποστηρίζει το νέο smartphone? μέσα στο βίντεο πρακτικόΣτην πραγματικότητα, εμφανίζεται μόνο το πληκτρολόγιο που γνωρίζουμε με την πάροδο των ετών. Ωστόσο, μερικά φήμες μας είπαν προηγουμένως ότι το Galaxy S9 θα μπορούσε να φέρει μαζί του ένα αποκλειστικό και ποτέ δεν έχει δει UX μέχρι σήμερα.