Η ναυαρχίδα του OnePlus 6 Killer 2018 είναι εδώ

Δεν μπορούμε παρά να χαμογελάμε κοιτάζοντας τη νέα φωτογραφία του OnePlus 6

Θέλετε να δείτε OnePlus 6; Για εσάς αναγνώστες του Keyforweb εδώ είναι η πρώτη ιδέα βίντεο σε πολύ υψηλή ευκρίνεια που μας δείχνει τις γραμμές και τις καμπύλες της νέας κορυφαίας γκάμας. Ο Carl Pei, στα μικρόφωνα The Verge, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η νέα ναυαρχίδα του Killer 2018 θα είναι εξοπλισμένη με εγκοπή βελτιστοποίησης της οθόνης.

Το iPhone X έδωσε σίγουρα τη σωστή ώθηση για να υιοθετήσει αυτήν τη λύση, αλλά αργά ή γρήγορα η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα υιοθετούσε μια παρόμοια λύση “χωρίς προτάσεις”. Το προϊόν που παρουσιάζεται σε αυτό το νέο βίντεο είναι απολύτως εξαιρετικό. Σας κάνει να θέλετε να το αγοράσετε απλά κοιτάζοντας το.

OnePlus 6: η κορυφαία σειρά Killer για αυτό το 2018

OnePlus 6

Το προϊόν πιθανότατα θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από γυαλί. Το μπροστινό πλαίσιο είναι εξοπλισμένο με μια εξαιρετική βελτιστοποίηση που επιτρέπει στη συσκευή να φτάνει εύκολα σε κάθε γωνία. Φυσικά όλοι οι αισθητήρες που είναι χρήσιμοι για τη λειτουργία έχουν εισαχθεί στο εσωτερικό του Πρώτης τάξεως.

Στο πίσω μέρος, ένα καθαρό πάνελ εξοπλισμένο με διπλή κεντρική κάμερα, φλας LED διπλού τόνου και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, η οποία επομένως δεν εισάγεται μέσα Πίνακας AMOLED. Σίγουρα οθόνες αυτού του τύπου θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται καθώς εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους χρήστες.

Το πλευρικό πλαίσιο είναι στρογγυλό αλλά δίνει έναν πολύ επαγγελματικό αέρα στη συσκευή. Άμεσα αναγνωρίσιμο, τότε το κουμπί για τη διαχείριση των ειδοποιήσεων είναι πολύ βολικό και εκτιμάται από τους χρήστες. Το OnePlus 6 θα διαθέτει ένα εξαιρετικό διαμέρισμα υλικού με βάση την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 845. Έκπτωση επίσης στη νέα έκδοση με μνήμη RAM 8 GB.

Πηγή | Δημιουργός έννοιας