Η Μουσική YouTube εμφανίζει τώρα τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο με μια γρήγορη λήψη

Phonandroid : actu Android et High-tech

Ενημερώσεις YouTube Music για να κάνετε πιο εύκολη την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ήχου και βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε να ακούσετε τα κομμάτια των αγαπημένων σας καλλιτεχνών σε λειτουργία μόνο ήχου ή να φορτώσετε το αντίστοιχο μουσικό κλιπ όταν υπάρχει. Η εναλλαγή γίνεται τώρα με ταχύτητα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και χωρίς διακοπή κατά τη διάρκεια της μετάβασης.

Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των λειτουργιών ήχου και βίντεο είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της συνδρομής YouTube Music και YouTube Music Premium. Το YouTube φιλοξενεί άπειρα μουσικά βίντεο, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό Spotify, Apple Music και παρόμοια. Η πλατφόρμα εκμεταλλεύεται αυτό το πλεονέκτημα επιτρέποντας στους συνδρομητές να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των δύο τρόπων κατά βούληση. Η τελευταία ενημέρωση του YouTube βελτιώνει αυτήν τη λειτουργία για καλύτερη εμπειρία.

Το YouTube Music διευκολύνει την εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών ήχου και βίντεο

Φανταστείτε να ακούτε ένα νέο κομμάτι από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη στην εφαρμογή YouTube Music με τη δυνατότητα απρόσκοπτης εναλλαγής στο αντίστοιχο μουσικό κλιπ: χωρίς παύσεις, χωρίς διακοπές, απλώς μια μετάβαση που επιτρέπει στη μουσική να παραμείνει υγρό ” Αυτό επιτρέπει πλέον η Μουσική YouTube, όπως ανακοινώνει η πλατφόρμα σε μια σημείωση που δημοσιεύεται στο ιστολόγιό της. Όταν και οι δύο λειτουργίες είναι διαθέσιμες για περιεχόμενο, καρτέλες “ήχος” και “βίντεο” τώρα εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης.

Μπορείς εναλλαγή μεταξύ των δύο τρόπων λειτουργίας ομαλά και χωρίς διακοπή. Το YouTube Music διατηρεί τη θέση παιχνιδιού σας. Και για όσους προτιμούν να παραμένουν συνεχώς σε λειτουργία “μουσικής”, μια επιλογή στις ρυθμίσεις επιτρέπει την οριστική απενεργοποίηση βίντεο για 100% ροή ήχου στη Μουσική YouTube. Αυτή η επιλογή έχει νόημα να αποθηκεύετε σχέδια για κινητά με περιορισμένο όγκο δεδομένων. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη τώρα σε Android και iOS.

Πηγή: YouTube