Η λίστα των πιο αναμενόμενων smartphone το 2019, συμπεριλαμβανομένων των πτυσσόμενων οθονών και του 5G

Η λίστα των πιο αναμενόμενων smartphone το 2019, συμπεριλαμβανομένων των πτυσσόμενων οθονών και του 5G

Ο κόσμος των smartphone είναι μέσα συνεχής εξέλιξη, είναι μια αγορά που κάθε χρόνο έχει περισσότερο ή λιγότερο επαναστατικές καινοτομίες όσον αφορά τις προδιαγραφές και τα νέα χαρακτηριστικά. Η λίστα με τα πιο αναμενόμενα smartphone το 2019 είναι γεμάτο κυκλοφορίες για όλες τις περιόδους αυτού του νέου έτους.

Οι εταιρείες smartphone έχουν πίσω τους μια τάση του 2018 που χαρακτηρίζεται από την ολοένα και πιο σημαντική παρουσία του εγκοπή στην οθόνη του Essential Phone (το πρώτο smartphone που παρουσιάζει αυτήν την επιλογή σχεδίασης) και το Iphone X, και μια τάση και άνοιγμα ορισμένων προϊόντων προς το τμήμα μεσαίου-υψηλού επιπέδου, συχνά με συσκευές με λιγότερη λειτουργικότητα από την κορυφή του αντίστοιχου εύρους, αλλά οι οποίες έχουν περισσότερο ή λιγότερο τον ίδιο παράγοντα μορφής σε πιο προσιτή τιμή.

αυτόνομη οδήγηση

Το 2019 πιθανότατα θα είναι το έτος της πτυσσόμενα smartphone, με Samsung και Huawei τώρα στις πύλες του μάρκετινγκ συσκευών που έχουν ήδη ανακοινωθεί το 2017, αλλά αυτό για μια συνεχή ανάπτυξη αυτού του νέου τεχνολογία οθόνης έχουν δει συνεχείς αναφορές. Το Samsung Galaxy F (αναδιπλούμενο) και μια αναδιπλούμενη οθόνη Huawei αναμένονται για αυτό το 2019, σύμφωνα με την περσινή παρουσίαση του πρωτότυπα ήδη σε ένα πολύ προηγμένο στάδιο παραγωγής. Αυτή η νέα τεχνολογία οθόνης θα επιτρέπει στον χρήστη που το χρησιμοποιεί να χρησιμοποιεί smartphone με οθόνη κανονικού μεγέθους στην καθημερινή χρήση, με την επιλογή να μπορεί να “Αναπτύξτε” από μόνο του για να αποκτήσετε μια μεγαλύτερη διαγώνια, κοντά στο μέγεθος ενός μικρού tablet.

Όσον αφορά τη Samsung, αναμένεται επίσης η νέα σειρά κορυφαίων σειρών της κορεατικής εταιρείας, με η σειρά Galaxy S τώρα στη δέκατη έκδοση. Οι συσκευές, οι οποίες θα παρουσιαστούν γύρω Ο Φεβρουάριος 2019, με την ευκαιρία του Mobile World Conference 2019, θα είναι οι πλέον κλασικοί S10 και S10 + με παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά διαφορετικό μέγεθος της οθόνης και της κάμερας, και μια έκδοση του S10 Lite, πιθανώς μια εξασθενημένη έκδοση της κορυφής της σειράς με τον ίδιο παράγοντα μορφής, αλλά με λιγότερα χαρακτηριστικά για τη μείωση της τιμής. Αργότερα το 2019, το νέο πιθανότατα θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι κορυφαίο προϊόν της σειράς Samsung, το Galaxy Note 10.

Η Apple θα κυκλοφορήσει ξανά τις νέες επαναλήψεις του Iphone X φέτος, πιθανότατα με μια αναθεωρημένη έκδοση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η οποία έχει παρουσιάσει τα Iphone XS, XS Plus και XR. Ακολουθώντας στην πραγματικότητα τις προηγούμενες κυκλοφορίες, είναι αναμενόμενο μια αλλαγή πορείας όσον αφορά τον παράγοντα μορφής και τις επαναστατικές νέες τεχνολογίες που υπάρχουν στα νέα προϊόντα Cupertino, δεδομένου του χρονοδιαγράμματος που βλέπει την Apple να παρουσιάζει κάθε δύο χρόνια μια ανανεωμένη έκδοση των smartphone της, διασκορπισμένη με ένα έτος μετάβασης.

Αυτό το 2019 είναι επίσης γεμάτο μεσαία προϊόντα όπως ήταν το 2018, με Η Huawei είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει ήδη στις 21 Ιανουαρίου 2019 το νέο Honor View 20 και το παγκόσμιο μάρκετινγκ της ημέρας Honor 10 Lite 8 Ιανουαρίου 2019. Θα υπάρξει επίσης η κυκλοφορία των νέων smartphone P30 και P30 Pro, για την κορυφή του τμήματος της γκάμας και επίσης για τις νέες ενημερωμένες εκδόσεις της σειράς Mate με τις πιθανές παραλλαγές Mate 30, Mate 30 Pro και πιθανώς και μια έξτρα πολυτελή έκδοση που πέρυσι ονομάστηκε Mate RS (Porche Design).

Περίπου Φεβρουάριος 2019 θα παρουσιαστεί επίσης στο MWC 2019 νέα smartphone που αποτελούν μέρος της Sony Line-up, με τη νέα κορυφή της γκάμας και τις σχετικές μεσαίες-υψηλές τελικές εκδόσεις. Οι ονομαστικές αξίες, ακολουθώντας εκείνες του περασμένου έτους, πιθανότατα θα είναι αυτές Xperia XZ4 και XZ4 Compact, Xperia XA3 και XA3 Ultra. Δεδομένου του όχι πολύ παραγωγικού 2019 για το τμήμα smartphone του ιαπωνικού κατασκευαστή, διατηρείται ζωντανός από το τμήμα παιχνιδιών και τηλεόρασης, αναμένεται η χρονιά της αλλαγής φυσικά από τη Sony, με καινοτόμα smartphone και μείωση των τιμών λανσαρίσματος, η οποία τα τελευταία χρόνια δεν έχει πείσει το ευρύ κοινό, προσανατολισμένη προς άλλους ανταγωνιστές.

xiaomi

Επίσης Xiaomi έχει νέες κυκλοφορίες smartphone στο κατάστημα με τις νέες επαναλήψεις της σειράς που είδαμε πέρυσι. Τα νέα smartphone, ακολουθώντας το κλασικό όνομα του κινέζου κατασκευαστή, θα πρέπει να αποτελούνται από τη σειρά Mi con Το Mi 9 είναι το νέο μοντέλο μεσαίας κατηγορίας Mi Mix 3S. Αυτά τα smartphone, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν την άνοιξη-καλοκαίρι του 2019, θα ανταγωνίζονται με άλλους παρουσιάζοντας τα συνήθη χαρακτηριστικά των προκατόχων τους, δηλαδή κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά σε προσιτές και πολύ ανταγωνιστικές τιμές, εγκαταλείποντας κάποια λειτουργικότητα αλλά ικανοποιώντας αυτούς που θέλουν να έχουν smartphone με απόδοση αλλά όχι πολύ ακριβό.

Για το high-end τμήμα θα υπάρχει επίσης η κυκλοφορία του OnePlus 7, το πλέον ενοποιημένο δολοφονική ναυαρχίδα του κινεζικού κατασκευαστή OnePlus, η οποία όπως κάθε χρόνο θα ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς με την εισαγωγή όλων των τυπικά χαρακτηριστικά της κορυφαίας γκάμας, αλλά με μερικούς ακόμη συμβιβασμούς. Ο παράγοντας μορφής σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, τα κορυφαία δομικά υλικά όπως το άλλο κορυφαίο της γκάμας, η οθόνη AMOLED και ο επεξεργαστής τελευταίας γενιάς αποτελούν πλέον βεβαιότητα για το νέο προϊόν OnePlus, καθώς και ελαφρά αύξηση στην τιμή κυκλοφορίας που ακολουθεί μια τάση που έχει ήδη δει τα προηγούμενα χρόνια.

Ένας άλλος κατασκευαστής smartphone που αναμένεται να ξαναρχίσει σε αυτό το 2019 γεμάτος ανταγωνιστές είναι LG. Ο κορεατικός γίγαντας δεν βρήκε θετικά σχόλια τα τελευταία χρόνια, δεδομένης της έντονης ανταγωνισμός από κινεζικές εταιρείες και τοπικό ανταγωνιστή Samsung. Περιμένουμε λοιπόν νέα σχετικά με την κυκλοφορία του νέο G8 ThinQ το οποίο σε εκκρεμότητα επιβεβαιώνει επίσης το όνομα σε αμφιβολία και πάνω απ ‘όλα το εύρος τιμών, τώρα ένα μεγάλο αδύνατο σημείο των συσκευών LG που ανταγωνίζονται σε ορισμένα εύρη τιμών που καταλαμβάνουν πιο ευγενή ή λιγότερο ακριβά smartphone, αλλά με τις ίδιες δυνατότητες.

Αυτό το 2019 ανοίγει με πολλές πιθανές κυκλοφορίες από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές smartphone, με μία εμφάνιση που ενδιαφέρει όχι μόνο τις νέες τεχνολογίες εμφάνισης, αλλά και πάνω απ ‘όλα με ένα πιθανό βήμα προόδου στην εμπορία συσκευών 5G. Στην πραγματικότητα, αυτή θα είναι η χρονιά που θα φέρει τον κόσμο των καταναλωτών πιο κοντά στο νέο κύμα τεχνολογιών δικτύου, με την κυκλοφορία smartphone που θα έχουν θεούς μόντεμ έτοιμο για 5G ενόψει της μελλοντικής εμπορίας αυτής της νέας τεχνολογίας. Μεταξύ των κατασκευαστών που έχουν ήδη προχωρήσει στην παραγωγή smartphone που έχουν προδιάθεση για τη νέα τεχνολογία δικτύου υπάρχουν ειδικά Huawei και Samsung.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.