Η κλεμμένη φωτογραφία του PS5 αποκαλύπτει την εμφάνιση του dev kit και του DualShock 5

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 2 Δεκεμβρίου 2019 στις 23 ώρες 00 λεπτά

Μια εικόνα του κιτ ανάπτυξης PS5 κυκλοφορεί στον ιστό. Αυτή η φωτογραφία, που δημοσιεύτηκε από έναν χρήστη στο Twitter, μας επιτρέπει να παρατηρήσουμε το “Dev Kit” αλλά και αυτό που φαίνεται να είναι το DualShock 5, το επόμενο χειριστήριο της Sony.

Ένας συγκεκριμένος Alcoholikaust δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα του κιτ ανάπτυξης του Playstation 5. Σύμφωνα με αυτόν, η φωτογραφία προέρχεται από έναν ανώνυμο προγραμματιστή. Ανεξάρτητα, αυτός ο προγραμματιστής είχε τη διάθεση να παραβιάσει τη ρήτρα εμπιστευτικότητας, κοινοποιώντας αυτό το στιγμιότυπο. Είχαμε ήδη δει μια πρώτη φωτογραφία του κιτ dev του Playstation 5 τον Οκτώβριο του 2019, αλλά σε αυτό έχουμε την ευκαιρία να δούμε δύο και να συνοδεύονται από περισσότερα.

Πράγματι, οι ελεγκτές που συνοδεύουν αυτά τα κιτ ανάπτυξης μοιάζουν έντονα με τα σκίτσα του DualShock 5, του μελλοντικού ελεγκτή από τη Sony. Φαίνεται ότι λείπει η γραμμή LED και αν κοιτάξετε προσεκτικά το μοντέλο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της φωτογραφίας, θα διακρίνετε τις νέες θύρες που υπάρχουν στο κάτω μέρος του χειριστηρίου. Η πρώτη θα μπορούσε να είναι μια θύρα υποδοχής 3,5 mm, ενώ δεν έχουμε πληροφορίες για τη δεύτερη.

Μετά τη δημοσίευσή του, το Alkoholikaust επιβεβαιώθηκε από τον Tom Warren, δημοσιογράφο από το The Verge, ότι ήταν πράγματι το PS5: ” Ναι, είναι το Playstation 5. Dev Kit. Ο λόγος είναι μεγάλος και σχήματος V είναι ότι επιτρέπει στους προγραμματιστές να τους στοιβάζουν εύκολα όταν κάνουν δοκιμές υψηλής έντασης. Το σύστημα ψύξης έχει βελτιστοποιηθεί για να αποβάλει τον αέρα που κυκλοφορεί στις πλευρές προς το κέντρο », εξηγεί ο συντάκτης.

Διαβάστε επίσης: Ο Gran Turismo θα είναι ένας από τους καλεσμένους της τιμής κατά την έναρξη του PS5

Ο σχεδιασμός του PS5 απέχει πολύ από την ολοκλήρωση

Προτού κλαίσετε φάουλ, να είστε σίγουροι ότι το Playstation δεν θα πρέπει να μοιάζει με αυτό. Αυτά τα dev kit είναι σταθμοί εργασίας πάνω απ ‘όλα. Παραδοσιακά, η Sony διαθέτει στο εμπόριο κονσόλες με σχεδιασμό που απέχει λίγα χρόνια μακριά από κιτ ανάπτυξης.. Για να το πείσετε για αυτό, απλώς ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία ξανά. Στα δεξιά, μπορείτε να θαυμάσετε το dev kit του PS4 και του PS4 Pro. Ναι ναι, αυτά τα δύο τεράστια ασημένια κουτιά.

Ως υπενθύμιση, η κυκλοφορία του Playstation 5 έχει προγραμματιστεί για τις 20 Νοεμβρίου 2020 στα 499 €. Από τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε στο μηχάνημα, γνωρίζουμε ότι το PS5 θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει SSD 2TB και συνεπώς να διπλασιάσει την χωρητικότητα αποθήκευσης σε σύγκριση με το PS4 Pro. Το Playstation 5 αναμένεται να παρουσιαστεί στην E3, τη διεθνή εμπορική έκθεση βιντεοπαιχνιδιών που θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες από τις 8 Ιουνίου 2020. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον μελλοντικό ανταγωνιστή του Xbox Scarlett, μπορείτε να συμβουλευτείτε το πλήρες αρχείο με την τιμή, την ημερομηνία κυκλοφορίας ή το τεχνικό φύλλο του PS5.