Η εφαρμογή YouTube λειτουργεί επίσης ως τηλεχειριστήριο φωνής για τηλεόραση

Ο ευκολότερος τρόπος κατάργησης διαφημίσεων στο YouTube

Οι προγραμματιστές της Google μόλις κυκλοφόρησαν μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή YouTube για Android, καθιστώντας την ικανή να λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο φωνής για την τηλεόραση κατά τη χρήση του πρωτοκόλλου Cast.

Η νέα λειτουργία είναι εξαιρετικά απλή: απλώς πατήστε το κουμπί Cast και θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο μικροφώνου, το οποίο σας επιτρέπει να στέλνετε φωνητικές εντολές στην τηλεόραση μέσω του τηλεφώνου. Πριν από αυτήν την ενημέρωση, η χρήση της “φωνητικής αναζήτησης” σε μια τηλεόραση μέσω μιας συσκευής Android δεν ήταν τόσο απλή.

Τώρα, έχει απλοποιηθεί στο βαθμό που αρκεί μόνο το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στην εφαρμογή που πιθανότατα θα έπρεπε να είχε προστεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα.

Εκτός από την ενημέρωση φωνητικής αναζήτησης, οι χρήστες θα παρατηρήσουν μια νέα δυνατότητα “Ποιος παρακολουθεί”. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο συνδεδεμένο με τη συσκευή τους, έτσι ώστε όλα τα μέλη της οικογένειας να έχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Υπάρχει επίσης ένα ενημερωμένο μενού πλοήγησης στην αριστερή πλευρά της οθόνης που εμφανίζει τα αγαπημένα σας κανάλια.

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμα την ειδοποίηση ενημέρωσης, απλώς κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο που θα σας μεταφέρει στην ειδική σελίδα του Play Store από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση:

Εκτός του κόσμου Android, η εφαρμογή YouTube έχει λάβει υποστήριξη Alexa στα Fire Sticks του Amazon και υποστήριξη για αναπαραγωγή HDR στο PS4 PS4 Pro. Εν ολίγοις, μια μάλλον πλήρης περίοδος για προγραμματιστές που ασχολούνται με τις διάφορες επαναλήψεις την εφαρμογή ροής “made in Google”.

VIA FONTE