Η εφαρμογή My Vodafone αλλάζει επίσης την εμφάνισή της στην έκδοση iOS για συσκευές Apple

Vodafone: Xiaomi Redmi Go σε δόσεις 0 ευρώ με μερικές προσφορές και Samsung Galaxy A20e με Summer Pack

Σήμερα, 27 Μαΐου 2019, την εφαρμογή My Vodafone για συσκευές με Λειτουργικό σύστημα iOS έχει υποστεί σημαντική ενημέρωση, από την έκδοση 10.4 στην έκδοση 11.0, η οποία άλλαξε ορισμένα χαρακτηριστικά στην αισθητική και τη χρήση.

Με τη νέα ενημέρωση, η Vodafone ενημέρωσε την αισθητική των κύριων διαδραστικών οθονών της εφαρμογής και έχει εισήγαγε ένα νέο μενού και μια νέα οθόνη των μετρητών ράβδων, όπως έχει ήδη γίνει στο Android.

Παρακάτω, η επικοινωνία Vodafone στη σελίδα My Vodafone στο επίσημο κατάστημα της Apple:

«Σε αυτήν την έκδοση έχουμε επαναλάβει την εμφάνιση! Ειδικότερα, βάσει των προτάσεών σας, παρουσιάσαμε ένα νέο μενού στα χέρια σας και μια νέα οθόνη των μετρητών ράβδων. Για να δοκιμάσετε τη νέα εμπειρία, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση. “

Η ενημέρωση έκδοσης για Λειτουργικό σύστημα Android ήταν πράγματι ξεκίνησε ήδη στα μέσα Απριλίου 2019, με το μενού να κινείται στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ στην κορυφή υπήρχε μια σταθερή γραμμή με το λογότυπο του χειριστή και τον αριθμό τηλεφώνου που σχετίζεται με τη SIM που χρησιμοποιήθηκε.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι μετρητές των προσφορών τιμολόγησης έχουν επίσης αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται υπολειπόμενη δέσμη λεπτών, SMS και Giga, που τώρα εκπροσωπούνται με οριζόντιες ράβδοι που δείχνουν την κατανάλωση, ενώ στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε μια κυκλική απεικόνιση.

Επιπλέον, είναι δυνατή η προβολή σε μία οθόνη τόσο των γραμμών λεπτών όσο και εκείνων της διαθέσιμης κίνησης SMS και δεδομένων, ενώ με την προηγούμενη έκδοση ήταν απαραίτητο να αναλυθεί μια δέσμη κάθε φορά κάνοντας κλικ στα στρογγυλά εικονίδια.

Παρακάτω, τα νέα γραφικά (με ενημερωμένους μετρητές) της εφαρμογής My Vodafone για συσκευές iOS.

Όλοι οι χώροι που προορίζονται για ειδοποιήσεις, υπολειπόμενες πιστώσεις και συμπληρώματα στο Διαδίκτυο παραμένουν αμετάβλητοι. Σαφώς, εξακολουθεί να είναι δυνατή η χρήση των αποκλειστικών widget με σκοπό τον έλεγχο της υπολειπόμενης πίστωσης και των μετρητών απευθείας μέσω της αρχικής οθόνης της συσκευής σας.

Τώρα, όλες οι ειδήσεις που ήδη υπάρχουν στο Android εισέρχονται επίσης στο σπίτι της Apple. Η εφαρμογή My Vodafone για iOS έχει ονομαστικό μέγεθος 42MB και απαιτεί iOS 10.0 ή μεταγενέστερη έκδοση, καθιστώντας το συμβατό με το iPhone 5S ή μεταγενέστερη έκδοση.

Λάβετε υπόψη ότι, μεταξύ άλλων, η επίσημη εφαρμογή Vodafone για iOS και Android σάς επιτρέπει να εγγραφείτε στο Vodafone Happy και να διαχειρίζεστε τα δεσμευμένα προνόμια, για παράδειγμα μέσω της εξαργύρωσης του δώρου που δεσμεύεται κάθε εβδομάδα με το Vodafone Happy Friday. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε ανά πάσα στιγμή ο ψηφιακός βοηθός TOBi, για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων ή την επίλυση ορισμένων αμφιβολιών σχετικά με τη χρήση της προσφοράς της Vodafone.

Ευχαριστώ τους Antonio, Davide, Gioser και Marco για τις αναφορές.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.