Η ενσωμάτωση Mods της Cyanogen θα φέρει μια εντελώς νέα εμπειρία χρήστη

Η ενσωμάτωση Mods της Cyanogen θα φέρει μια εντελώς νέα εμπειρία χρήστη

Αυτή η ανάρτηση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στις 02:55 μ.μ.

Υπήρχε μια εποχή που το CyanogenMod ήταν γνωστό μόνο στους προγραμματιστές και τους προχωρημένους χρήστες, αλλά μετά την έναρξη του Cyanogen OS, το Cyanogen μεγάλωσε και μεγάλωσε και έφτασε στον τελικό χρήστη μέσω του OnePlus, Yu (a Micromax Venture), WileyFox, ZUK (από Lenovo) κ.λπ. Ο λόγος για τη δημοτικότητα του Cyanogen ή του CyanogenMod είναι η επιλογή Προσαρμογή, Προστιθέμενες δυνατότητες και Βελτιώσεις απόδοσης έναντι Android. Σήμερα υπάρχουν πολλά άλλα προσαρμοσμένα ROM που είναι κατασκευασμένα πάνω από το CyanogenMod. Πιστεύω ότι έχετε τουλάχιστον κάποια ιδέα για το Cyanogen εάν δεν το είχατε πριν από αυτό.

Ενσωμάτωση mods της Cyanogen

Με αυτήν την ενσωμάτωση MODs που κυκλοφόρησε η Cyanogen, σίγουρα θα ερωτευτείτε τα τηλέφωνα Android με Cyanogen. Βασικά, το Mods είναι μια πλατφόρμα που σας παρέχει προσαρμογή μετά την εφαρμογή για μερικές από τις εξαιρετικές εφαρμογές Android εκεί έξω στο τηλέφωνό σας. Αυτή η δήλωση μπορεί να προκαλεί σύγχυση. Μην ανησυχείτε, θα το επεξεργαστώ.

Τι είναι πραγματικά η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Mods της Cyanogen:

Το Mods επιτρέπει στο Cyanogen OS να έχει πρόσβαση σε ορισμένες εφαρμογές σε ολόκληρο το σύστημα ή έχει ρυθμιστεί έτσι.

Για παράδειγμα:
Το mod One NOTE στο Cyanogen OS:
Με το ενσωματωμένο One NOTE Mod μπορείτε πλέον να λαμβάνετε σημειώσεις ανά πάσα στιγμή – από οπουδήποτε στο Cyanogen OS. Το OneNote mod δημιουργεί σημεία εισόδου σε όλο το λειτουργικό σύστημα, από τον επιλογέα έως το πρόγραμμα περιήγησης και όχι μόνο. Υπάρχει ακόμη και ένα ειδικό πλακίδιο γρήγορων ρυθμίσεων, ώστε να μπορείτε να σημειώσετε μια γρήγορη σημείωση ανά πάσα στιγμή.

Θυμάστε τις δυνατότητες της σειράς Samsung Galaxy NOTE; Ναι, το S-pen για το οποίο μιλάω. Μπορείτε να σημειώσετε γρήγορα οτιδήποτε, οποτεδήποτε, οπουδήποτε στο τηλέφωνό σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε παρόμοιες λειτουργίες σε όλα τα τηλέφωνα Android με λειτουργικό σύστημα Cyanogen με την ενσωμάτωση των λειτουργιών One Note. Αν και η ενσωμάτωση των Mods δεν περιορίζεται μόνο στο One Note, αλλά είναι επίσης ενσωματωμένη σε πολλές άλλες εφαρμογές.

Το mod Cortana στο Cyanogen OS:
Παρόμοια με το One NOTE Mod Cyanogen έχει επίσης ενσωματώσει όλες τις πιθανές δυνατότητες Cortana στο Cyanogen OS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε όλο το σύστημα. Το Cortan Mod σάς επιτρέπει να κάνετε τα πάντα, από τη ρύθμιση υπενθυμίσεων και τον προγραμματισμό συναντήσεων, έως την κλήση και την αποστολή μηνυμάτων σε φίλους κ.λπ. εφαρμογή κάμερας και ξεκινήστε αμέσως ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

Ακούγεται δροσερό μέχρι τώρα ??? Δείτε εδώ για περισσότερα mods στο Cyaongen OS.

Mods θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε συσκευές με Cyanogen OS 13.0 και νεότερη έκδοση. Εάν θέλετε Mods, μεταβείτε σε ένα τηλέφωνο Android με Cyanogen Powered και διασκεδάστε.