Η ενημέρωση 1.05 του FIFA 20 επιδιορθώνει επιτέλους όλα τα σφάλματα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Η Electronic Arts αναπτύσσει επιτέλους μια ενημέρωση για να διορθώσει όλα τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες του FIFA 20. Η ενημέρωση 1.05 φέρνει πράγματι σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι και στη λειτουργία “Καριέρα” μετά τις πολλές κριτικές που υπέστη το παιχνίδι από την κυκλοφορία του. . Με αυτήν τη σημαντική επιδιόρθωση, ο εκδότης ελπίζει να αποφύγει το φιάσκο.

Από την κυκλοφορία του στα τέλη Σεπτεμβρίου, η FIFA 20 κατάφερε να παραπλανήσει περισσότεροι από 10 εκατομμύρια παίκτες στον κόσμο. Παρά τη σημαντική εμπορική επιτυχία, το παιχνίδι δέχθηκε έντονη κριτική. Στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί παίκτες μιλούν ακόμη και για ένα πραγματικό φιάσκο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το παιχνίδι δεν έλαβε υπόψη τις τελευταίες μεταγραφές παικτών και οι συνθέσεις των ομάδων συχνά δεν έχουν νόημα. Οι παίκτες αντιμετωπίζουν κυρίως τον τρόπο σταδιοδρομίας, κακώς βαθμονομημένο και γεμάτο σφάλματα. Αντιμέτωποι με το γκρινιάρισμα των αγοραστών, Η Electronic Arts υποσχέθηκε να αναπτύξει μια επιδιόρθωση.

FIFA 20: Η Electronic Arts κυκλοφορεί ενημέρωση για την αποφυγή φιάσκο

Όπως υποσχέθηκε, η ενημέρωση 1.05 που προτάθηκε από τις 15 Οκτωβρίου προσπαθεί να διορθώσει τα σφάλματα που αντιμετωπίστηκαν. Το changelog της ενημέρωσης στο επίσημο φόρουμ της FIFA επισημαίνει ιδιαίτερα ” μια σειρά αλλαγών στη δυσκολία του AI Legend σε μια προσπάθεια να γίνει πιο δύσκολη ». Συνολικά, οι παίκτες που ελέγχονται από την AI θα είναι πιο εξειδικευμένοι και δύσκολο να νικήσουν.

Στη διαδικασία, το EA διορθώθηκε εντοπισμένα σφάλματα στη λειτουργία Legend. Μεταξύ των ζητημάτων που διορθώθηκαν, ας παραθέσουμε το σφάλμα “Οι παίκτες τρέχουν μερικές φορές στη θέση τους καθώς προσπαθούν να κινηθούν προς την μπάλα”. Ίδια ιστορία από την πλευρά του Λειτουργία Ultimate Team και Volta.

Η ενημέρωση επικεντρώθηκε επίσης στις ανησυχίες που αντιμετωπίστηκαν στο τη λειτουργία “Καριέρα”. Τώρα το AI δεν θα ταιριάζει πλέον με τους πιο αδύναμους παίκτες, δεν θα είναι πλέον διαχειριστές πυρκαγιάς παρά τις επιτυχίες τους, και οι νέοι νεοσύλλεκτοι θα σταματήσουν να ζητούν αυξήσεις συνεχώς. Προειδοποίηση, “Αυτή η επιδιόρθωση θα επηρεάσει μόνο νέα εφεδρικά αρχεία”. Για να επωφεληθείτε από τις αλλαγές στην ενημέρωση, πρέπει να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα, υπογραμμίζει την EA.

Διαβάστε επίσης: Φτηνά FIFA 20 και PES 2020 – πού να τα αγοράσετε στην καλύτερη τιμή

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Electronic Arts έχει επίσης ενημερώσει προσεκτικά τα 2D πορτρέτα για 2.049 παίκτες και πολλά λογότυπα, εμβλήματα και φανέλες. Τι πιστεύετε για αυτό το έμπλαστρο; Αποθηκεύει το παιχνίδι από το φιάσκο; Περιμένουμε τη γνώμη σας στα σχόλια.