Η ενημέρωση των Windows 10 1909: Νοέμβριος 2019 είναι τελικά διαθέσιμη, πώς να την κατεβάσετε τώρα

Phonandroid : actu Android et High-tech

Μετατόπιση. ο 13 Νοεμβρίου 2019 στις 17 ώρες και 51 λεπτά

Η ανάπτυξη των Windows 10 1909 που αντιστοιχεί στην ενημέρωση του Νοεμβρίου 2019 ξεκίνησε τελικά μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών. Σε αντίθεση με προηγούμενες σημαντικές ενημερώσεις που έφτασαν το φθινόπωρο, η Microsoft έχει επικεντρωθεί αυτή τη φορά στη βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας του συστήματος, αν και μερικές δυνατότητες προστίθενται στη σειρά νέων δυνατοτήτων σε αυτήν την ενημέρωση. .

Όπως υποσχέθηκε τον περασμένο μήνα, η Microsoft μόλις ξεκίνησε την ανάπτυξη των Windows 10 1909 ή 19H2. Η εταιρεία αλλάζει τη στρατηγική της και προσφέρει αυτήν τη νέα έκδοση με τη μορφή προαιρετικής ενημέρωσης. Αντί να βομβαρδίζει τους χρήστες με έναν τόνο νέων δυνατοτήτων, η ενημέρωση των Windows 10 Νοεμβρίου 2019 επικεντρώνεται στη βελτίωση της απόδοσης, της σταθερότητας και της συνολικής ποιότητας του συστήματος, με μερικές νέες δυνατότητες να συνοδεύονται από αυτό. ‘μαζί.

Windows 10 1909: μια μεγάλη ενημέρωση κώδικα ενώ περιμένουμε τη μεγάλη ενημέρωση του 2020

Η ενημέρωση των Windows 10 1909 είναι διαθέσιμη τώρα για χρήστες που θέλουν να την εγκαταστήσουν. Η Microsoft καθορίζει ότι αυτή είναι μια προαιρετική ενημέρωση που δεν θα εγκατασταθεί αυτόματα. Πρέπει λοιπόν να πάτε Ρυθμίσεις> Ενημέρωση & ασφάλεια> Windows Update. Στην ενότητα “Προαιρετική ενημέρωση”, θα πρέπει να δείτε μια επιλογή λήψης “Ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10 (έκδοση 1909)”. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη και εγκατάσταση τώρα, όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο οθόνης στο τέλος του άρθρου.

Αυτή η ενημέρωση θα παραμείνει προαιρετική έως το τέλος της υποστήριξης για την έκδοση που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Σαφώς, εάν εξακολουθείτε να έχετε Windows 10 1803 που αντιστοιχούν στην έκδοση του Απριλίου 2018, η ενημέρωση 1909 θα εγκατασταθεί αυτόματα στο μηχάνημά σας, καθώς αυτή η έκδοση έφτασε στο τέλος της ζωής της στις 12 Νοεμβρίου 2019. Τέλος, εκτός από το «Βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας, η Microsoft ανακοίνωσε μερικά μικρά νέα χαρακτηριστικά.

Αυτή η έκδοση εισάγει τη δυνατότητα χρήσης τρίτων βοηθών φωνής όπως η Alexa από την οθόνη κλειδώματος. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε νέα συμβάντα στο ημερολόγιο των Windows από τη γραμμή εργασιών. Απλώς πατήστε το εικονίδιο ημερομηνίας και ώρας και επιλέξτε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Μια επιλογή ξετυλίγεται ακριβώς παρακάτω με τη δυνατότητα προγραμματισμού μιας εκδήλωσης στο ημερολόγιό σας. Τέλος, η γραμμή αναζήτησης του Windows File Explorer βασίζεται πλέον στην Αναζήτηση Windows. Με άλλα λόγια, το διαδικτυακό σας περιεχόμενο OneDrive θα ευρετηριαστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.