Η ενημέρωση του BlackBerry KEYone φτάνει εν αναμονή του Oreo

Η ενημέρωση του BlackBerry KEYone φτάνει εν αναμονή του Oreo

Πριν από λίγες εβδομάδες, αναρωτηθήκαμε για τι είχε συμβεί η πολυαναμενόμενη ενημέρωση του Oreo BlackBerry KEYone, ο προκάτοχος του μοντέλου που παρουσιάστηκε πρόσφατα και δεν έχει ακόμη λάβει την προτελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που αναπτύχθηκε από την κολοσσός της οροσειράς.

Παρά τα περισσότερα από τα περισσότερα Android smartphone εμπορικά διαθέσιμο έχει ενημερωθεί στην έκδοση 8.0 Oreo, η συσκευή με την επωνυμία BlackBerry φαίνεται να υφίσταται ορισμένες καθυστερήσεις που δεν δικαιολογούνται ακόμη από το κατασκευαστική εταιρεία.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες εμφανίζονται τα νέα σχετικά με όλες τις αγορές στις οποίες κυκλοφόρησε το BlackBerry KEYone. Στην πραγματικότητα, όλες οι μονάδες φαίνεται να αρχίζουν να λαμβάνουν καινούργια δευτερεύουσα ενημέρωση που ονομάζεται “ABA676” προσδιορίζεται με βάρος περίπου 17 MB που ο Καναδός μεταφορέας Rogers έχει ορίσει ως μια προετοιμασία για το Oreo.

Αν και ορισμένοι χρήστες έχουν λάβει ένα μήνυμα λάθους στο τέλος της εγκατάστασης αυτής της νέας ενημέρωσης, της νέας έκδοση υλικολογισμικού Ωστόσο φαίνεται ότι έχει εγκατασταθεί σωστά και δεν φέρνει κανένα πρόβλημα στη συσκευή.

Μέχρι τώρα το Ειδοποίηση OTA προφανώς παραλήφθηκε από το BlackBerry KEYone που πωλήθηκε στο Ηνωμένες Πολιτείες και ΚαναδάςΩστόσο, είμαστε πεπεισμένοι ότι η διάθεση θα καλύψει επίσης όλες τις άλλες περιοχές του πλανήτη τις επόμενες ημέρες.

Εάν έπρεπε πραγματικά να ορίσουμε αυτήν την ενημέρωση ως “προετοιμασία για το Oreo”, πρέπει απλώς να περιμένουμε το σημαντική ενημέρωση τώρα στο σπίτι ευθεία για να ανακαλύψετε το νέα χαρακτηριστικά που θα εφαρμοστεί σε αυτό το ενδιαφέρον smartphone.

ΠΗΓΗ: Phonearena;