Η ενημέρωση του Android Oreo Samsung Galaxy S8 έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Φεβρουαρίου

Η ενημέρωση του Android Oreo Samsung Galaxy S8 συνεχίστηκε επίσημα

ΜΕΓΑΛΟ’Ενημέρωση Android Oreo Samsung Galaxy S8 στην τελική έκδοση κυκλοφορεί για όλους τους χρήστες που συμμετείχαν στην κλειστή έκδοση beta του κατασκευαστή. Όπως αναφέρθηκε στην πραγματικότητα στο προηγούμενο άρθρο μας, η Samsung άρχισε να κυκλοφορεί τη σταθερή έκδοση από τις 31 Ιανουαρίου, ωστόσο προτού η ενημέρωση μπορεί επιτέλους να φτάσει σε όλες τις συσκευές, θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Ένας χρήστης αποφάσισε να επικοινωνήσει με την υποστήριξη της Samsung ρωτώντας ποιος ήταν ο χρόνος για την άφιξη της ενημέρωσης και η εταιρεία έδωσε μια απάντηση που μπορεί να μην τους αρέσει όλοι.

Ενημέρωση Android Oreo Samsung Galaxy S8 από το τέλος του μήνα

Android oreo S8
Android oreo S8

Όταν οι χρήστες αναζητούν απαντήσεις σχετικά με τα προϊόντα τους, είναι νόμιμο να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη. Ωστόσο, πολλές φορές αυτό που είπε οι χειριστές της εταιρείας δεν αποκαλύπτεται αλήθεια. Ας ελπίσουμε ότι υπήρχε και κάποιο λάθος σε αυτήν την περίπτωση περιμένετε ακόμη και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου για να ξεκινήσει η διάθεση Το Android Oreo σημαίνει την ενημέρωση των προϊόντων μας τουλάχιστον έως τα τέλη Μαρτίου.

Αυτή είναι η συνομιλία που είχαμε με βοήθεια. Η αναφορά στο τέλος Φεβρουαρίου για την έναρξη του rollount είναι ξεκάθαρη. Η ενημέρωση Android Oreo Samsung Galaxy S8 μας κάνει να περιμένουμε πολύ καιρό και δυστυχώς δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε.

Δελτίο δεδομένων προϊόντος → Κάντε κλικ εδώ