Η ενημέρωση του Android 8.0 Oreo στο Galaxy S7 και S7 Edge αποκλείστηκε

Οι ενημερώσεις Galaxy S7 και S7 Edge, Android 8.0 Oreo συνεχίστηκαν

Samsung έχει αποκλείσει προσωρινά το κυκλοφορία της ενημέρωσης Android 8.0 Oreo στα Galaxy S7 και S7 Edge για απροσδιόριστα προβλήματα προέκυψαν σε περιορισμένο αριθμό μονάδων. Τα νέα δόθηκαν από τον ίδιο τον παραγωγό της Σεούλ, ο οποίος προφανώς έτρεξε για κάλυψη αφού ορισμένοι χρήστες (και ίσως περισσότεροι από ένας, λαμβάνοντας υπόψη τη δραστική απόφαση) παραπονέθηκαν σε μερικούς απροσδόκητες επανεκκινήσεις του smartphone σας. Το πρόβλημα είναι επομένως περιορισμένο, επίσης επειδή, από την άλλη πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που έχουν ενημερώσει αντ ‘αυτού τη συσκευή και επαινούν τα τελευταία νέα, εποχούμενα από την καλή απόδοση της μπαταρίας.

Η Samsung θέλει να περιορίσει τον αριθμό των αναφορών στο ελάχιστο, εμποδίζοντας το νέο υλικολογισμικό να επηρεάσει αρνητικά το πλήθος των Galaxy S7 και S7 Edge στην αγορά. Εδώ είναι ο λόγος για την απόφαση, την οποία θα ακολουθήσει ένας εσωτερικός έλεγχος της εγκυρότητας του λογισμικού και, παράλληλα, η επίλυση του προβλήματος. Σαφώς, οι (υποτιθέμενες ή ανεπίσημες) ημερομηνίες για την επανέναρξη της κυκλοφορίας της ενημέρωσης στο Android 8.0 Oreo δεν έχουν ακόμη καθοριστεί (με παρακείμενη εξατομίκευση Samsung Experience 9.0, που έχει ήδη ρίξει μια ματιά στην προηγούμενη κορυφή της σειράς Galaxy S8 και Note 8): ο κορεάτης κατασκευαστής θέλει Εν ολίγοις, αποφύγετε την εξισορρόπηση, προτιμώντας να κάνετε τα πράγματα καλά.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το εν λόγω πρόβλημα αντιπροσωπεύει μια πραγματική «φλούδα μπανάνας» για τη Samsung, καθώς μια παρόμοια ατυχία έχει ήδη πληγεί στο πιο πρόσφατο εύρος Galaxy S8 και S8 Plus. Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση υπήρχαν πολλά προβλήματα επανεκκίνησης που διαμαρτυρήθηκαν από τους χρήστες, τα οποία στη συνέχεια αρχειοθετήθηκαν από την ίδια εταιρεία με λειτουργική βάση στη Σεούλ μέσα σε λίγες εβδομάδες. Υπό το φως της συστροφής, θεωρήθηκε ότι οι προπαρασκευαστικοί ελιγμοί για κυκλοφορία του Android 8.0 Oreo στα Galaxy S7 και S7 Edge θα ήταν λιγότερο τραυματικό, αλλά προφανώς η νέα έκδοση λογισμικού της Google (ή η αναθεωρημένη ιδιοκτησία της Samsung) φαίνεται να έχει σχεδόν αφομοιωθεί από την πρώην κορυφή της κορεατικής σειράς. Η ελπίδα ωστόσο είναι ότι μια λύση μπορεί να φτάσει ήδη μέσα σε λίγες μέρες, δεδομένης της εμπειρίας που αποκτήθηκε με τα Galaxy S8 και S8 Plus.

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone Samsung Galaxy S7 μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow…

Android5.5 “12 MP8 πυρήνες32 GB

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του φύλλου δεδομένων του smartphone Samsung Galaxy S7 Edge μπορούμε αμέσως να καταλάβουμε ότι αυτή η συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1…

ΠΗΓΗ: Sammobile