Η αστυνομία Tesla εξαντλείται από μπαταρία στο κυνήγι

Phonandroid : actu Android et High-tech

Για έναν αστυνομικό που ασχολείται με το κυνήγι, ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι να εγκαταλείψει το κυνήγι λόγω βλάβης στο όχημά του. Ένας Αμερικανός αστυνομικός με Tesla, εν τω μεταξύ, έπρεπε να τερματίσει την επιδίωξη λόγω έλλειψης μπαταρίας.

ο Αστυνομία της πόλης FremontΗ Καλιφόρνια είναι η πρώτη στις Ηνωμένες Πολιτείες που ενσωματώνει ηλεκτρικά οχήματα στον περιπολικό στόλο της. Εχει Tesla Μοντέλο S 85 από το 2014 ειδικά εξοπλισμένο με ράβδο ταύρων, περιστρεφόμενο φάρο και συσκευές ήχου και φωτισμού. Την προηγούμενη εβδομάδα, Ο αστυνομικός Τζέσε Χάρτμαν βρισκόταν σε περιπολία σε αυτό το αυτοκίνητο όταν κυνηγούσε έναν καταζητούμενο ύποπτο για έγκλημα.

Το όχημα δεν είχε επαναφορτιστεί πριν από την εργασία

Σημειώνοντας την εμφάνιση μιας ειδοποίησης για τέλος της αυτονομίας (Απομένουν 6 μίλια, ή περίπου 10 χλμ.), Ο πράκτορας έπρεπε να αποφασίσει τερματίστε το κυνήγι υψηλής ταχύτητας για να βρείτε ένα σταθμό φόρτισης. Ήταν σε θέση να ραδιοφωνήσει τους συναδέλφους του στο California State Highway Patrol για να τον αντικαταστήσει εγκαίρως. Ωστόσο, το κυνήγι σταμάτησε περίπου δέκα λεπτά αργότερα επειδή ο ύποπτος οδηγούσε πολύ επικίνδυνα. Το όχημά του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Δήμο του Σαν Χοσέ.

Διαβάστε επίσης: Tesla, το αυτοκίνητό σας μπορεί τώρα να σας παραλάβει μόνο του

Ο καπετάνιος της αστυνομίας Fremont σημείωσε ότι είναι συνήθως δυνατό να ολοκληρωθεί μια βάρδια 11 ωρών και να επιστρέψει στο σταθμό με 40% έως 50% αυτονομία που απομένει. Το πρόβλημα, στην περίπτωση του Jesse Hartman, είναι αυτό το Tesla δεν είχε επαναφορτιστεί στο τέλος της προηγούμενης βάρδιας. Το ενεργειακό του απόθεμα ήταν πάνω από το μισό στην αρχή της βάρδιας, που αντιστοιχεί στους κανονισμούς που έχουν συσταθεί στο αστυνομικό τμήμα.

Λόγω της επικίνδυνης οδικής συμπεριφοράς του υπόπτου, η αναζήτηση θα είχε διακοπεί ούτως ή άλλως για ασφάλεια. Επομένως, η αδυναμία της αυτονομίας του Tesla δεν είχε αντίκτυπο κατά τη διάρκεια αυτής της παρέμβασης.

Διαβάστε επίσης: Η Tesla ενημερώνει τους υπερσυμπιεστές στη Γαλλία για ακόμη ταχύτερη φόρτιση

Πηγή: CNN