Η ανάπτυξη της Xiaomi συνεχίζεται χάρη σε smartphone και συσκευές διαδικτύου

Xiaomi: τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου επιβραβεύουν την ανάπτυξη της εταιρείας

Αύξηση του κύκλου εργασιών καταγράφηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2018 έως Xiaomi, Κινέζος κατασκευαστής smartphone μεσαίας κατηγορίας, χάρη στην αύξηση των πωλήσεων των τελευταίων και άλλων συσκευών που χρησιμοποιούν τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Το εμπορικό σήμα που διέκρινε τα προϊόντα της Xiaomi στην αγορά ήταν δικό τους ανέξοδο, η οποία εγγυήθηκε αύξηση της δημοτικότητας όχι μόνο σε χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία, αλλά και στο συγκρότημα των ξένων αγορών.Xiaomi

Τσίου Σου Ζι, επικεφαλής της οικονομικής διοίκησης, στο τέλος μιας τηλεδιάσκεψης με αναλυτές που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018, μετά το κλείσιμο της αγοράς, δήλωσε:

“Η απόδοση της Xiaomi ήταν σύμφωνη με τις εσωτερικές μας προσδοκίες, αλλά πέρα ​​από τις εξωτερικές προσδοκίες”

Εάν τώρα ο κύκλος εργασιών είναι μεγαλύτερος από διπλασιάστηκε Για την κοινωνία, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ένας εύκολος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. στην πραγματικότητα, οι μετοχές που αναφέρονται στο Χρηματιστήριο Χονγκ Κονγκ υπέστησαν μειώσεις λόγω των ανησυχιών των μετόχων σχετικά με την πραγματική ικανότητα εταιρικής ανάπτυξης.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τα τρέχοντα αποτελέσματα μπορούν να απορρίψουν τυχόν αμφιβολίες σχετικά με την κατάσταση της εταιρείας: αυτό, μέσω ενός δελτίου τύπου, στην πραγματικότητα έχει δηλώσει ότι τα έσοδα των πρώτων μηνών αυξήθηκαν από είκοσι έξι σε σαράντα πέντε δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου έξι και μισό δισεκατομμύριο γιουάν) δολάρια). Επιπλέον, η Xiaomi είπε, α Καθαρά έσοδα δεκατέσσερις δισεκατομμυρίων γιουάν, έναντι καθαρής ζημίας πριν από ένα χρόνο που ανήλθε σε περίπου 11 δισεκατομμύρια γιουάν.Xiaomi

Οι πωλήσεις του. Συνέβαλαν επίσης σε αυτό το αποτέλεσμα συσκευή Διαδικτύου εκτός από τα smartphone που έχουν δει ταχεία ανάπτυξη. Πέρυσι, ωστόσο, το 70% των εσόδων οφειλόταν μόνο στην πώληση smartphone, η οποία έγινε δημοφιλής χάρη στις φτηνές τιμές.

Ο επόμενος στόχος της εταιρείας είναι να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στον τομέα των τεχνολογιών που σχετίζονται με το Διαδίκτυο και να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο κατάστημα εφαρμογών της, έτσι ώστε να αυξήσει τα έσοδα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και τη διαφήμιση.

Χάρη στα αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου, η Xiaomi έχει στην πραγματικότητα τη δυνατότητα να ενισχύσει το εμπιστοσύνη των επενδυτών της χάρη επιχειρηματικό μοντέλο το ενέκρινε Λέι Ιουν, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, το περιέγραψε ως βασισμένο σε μια τριάδα υπηρεσίες υλικού, ηλεκτρονικού εμπορίου και διαδικτύου. Μόνο αυτό το χαρακτηριστικό προκάλεσε αρχικά αμηχανίες.Ιδρυτής της Xiaomi

Λέι Ιουν ως προς αυτό, σε δήλωση της 22ας Αυγούστου 2018, δήλωσε:

«Πριν από οκτώ χρόνια, βρήκα μια τρελή ιδέα, η οποία ήταν να χτίσω μια εταιρεία smartphone με βάση το επιχειρηματικό μοντέλο μιας εταιρείας Διαδικτύου, να μεταμορφώσω την παγκόσμια εικόνα των προϊόντων« Made in China »και να ωφελήσω όλους, σε όλο τον κόσμο, με εξαιρετικά προϊόντα σε λογικές τιμές. Τα ενδιάμεσα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Xiaomi σήμερα δείχνουν ότι αυτή η ιδέα έχει γίνει πραγματικότητα. “

Η Xiaomi ήταν η πρώτη εισηγμένη εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ με δομή μετόχων δύο κατηγοριών. Μέχρι σήμερα παράγει επίσης συσκευές και συσκευές που είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο, όπως σκούτερ, καθαριστές αέρα και κουζίνες ρυζιού. Προσφέρει επίσης μια σουίτα smartphone που στοχεύει αγοραστές μεσαίου εύρους και ξεκίνησε τις πωλήσεις του σχεδόν τριάντα χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, όπου η Samsung βύθισε τον μεγαλύτερο πωλητή smartphone στις αρχές του έτους.

Για να λαμβάνετε πολλές ειδήσεις και χρήσιμες συμβουλές ειδικά για τον κόσμο της τηλεφωνίας, είναι δυνατόν εγγραφείτε δωρεάν στο κανάλι Mondomobileweb του Telegram. Εάν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το στα κοινωνικά σας δίκτυα και ακολουθήστε το MondoMobileWeb επί Ειδήσεις Google (κάνοντας κλικ στο αστέρι ή στο Follow), Facebook, Ίνσταγκραμ είναι Κελάδημα. Μη διστάσετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τις εμπειρίες σας σχολιάζοντας τα άρθρα μας.